Black Bird Публикувано Юни 17, 2008 Публикувано Юни 17, 2008 Хелоу брадърс. Мисля да си купя от Ибееей аудио интерфейс и се чудя между TC Electronic Konnekt Live M-Audio Firewire 1814 audio/MIDI interface PRESONUS FireStudio Project CABLES, FADERPORT търся повече входове и стабилност а и работа под МАК ОС Кое ви се струва най яко? http://cgi.ebay.com/M-Audio-Firewire-1814-...1QQcmdZViewItem http://cgi.ebay.com/PRESONUS-FireStudio-Pr...1QQcmdZViewItem http://cgi.ebay.com/TC-ELECTRONIC-KONNEKT-...4QQcmdZViewItem Цитирай
Black Bird Отговорено Юни 18, 2008 Автор Отговорено Юни 18, 2008 хей дудес ,няма ли ентусиазирани до полуда да попишат в моята темица? Цитирай
synchu Отговорено Юни 18, 2008 Отговорено Юни 18, 2008 (Редактирано) Колко входа(и изхода )/мик преампс търсиш ли да има? Редактирано Юни 18, 2008 от synchu Цитирай
Black Bird Отговорено Юни 18, 2008 Автор Отговорено Юни 18, 2008 (Редактирано) Еми такова като FireStudio ме съблазнява /да запиша и дръмс някой път с 8 мик/ ...НО, ако е до стабилност и по-малко екстри бих взел и друго??? Затова търся съвет горе доле 400-500$ давам доста яко изглежда като оферта: PRESONUS FireStudio Project CABLES, FADERPORT Редактирано Юни 18, 2008 от Black Bird Цитирай
synchu Отговорено Юни 18, 2008 Отговорено Юни 18, 2008 Еми аз като стар фен и щом става въпрос за стабилност: www.rme-audio.com, но излиза от бюджета :/ Особено, ако трябва да е с мик преампс, което означава, че трябва да е Fireface. Ако ти трябваха само линейни входове/изходи -> Multiface II - 8 i/o и кърти мивки - желязно като немска тиква. Според последните слухове TC са си оправили драйверите (за под PC обаче) така, че и това си е оферта - плюс че вкарват и един много готин reverb effect към пак-а, което си е оферта. Така че ако не е RME гласувам за TC. Прегледай им форумите, обаче за последни впечатления. Цитирай
Black Bird Отговорено Юни 18, 2008 Автор Отговорено Юни 18, 2008 е РМЕ ги знам...дам са ще гледам. Ще зимам от Уса иначе. Мерсаж май френд! Цитирай
synchu Отговорено Юни 18, 2008 Отговорено Юни 18, 2008 За нищо наборе Сега като вземеш многото входове и изходи, ще почнеш да мислиш и за outboard hardware в един момент. Връткането на копчалъ по разни рак компресори и т.н. си е неумиращо забавление .... Айде и киип он роцкинг ... Да кажеш какво си взел и как върви? Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 18, 2008 Отговорено Юни 18, 2008 Моделите на Edirol нямат нужда от драйвери под МакОС! Днес ще пазарувам една ФА-66... Цитирай
Black Bird Отговорено Юни 18, 2008 Автор Отговорено Юни 18, 2008 май ще е TC Electronic Konnect Live Цитирай
Fortissimo Отговорено Юни 18, 2008 Отговорено Юни 18, 2008 Аз съм също за ТC , ако имам късмет може до края на годината да имам Konnekt 48. Цитирай
Black Bird Отговорено Юни 18, 2008 Автор Отговорено Юни 18, 2008 обаче е тва PRESONUS FireStudio Project CABLES, FADERPORT е с много неща към него...и направо си има преампи за микрофони Цитирай
f1_sound Отговорено Юни 18, 2008 Отговорено Юни 18, 2008 (Редактирано) Лично мойто мнение по въпроса е да заложиш на по изпитани и доказали се с времето джиджавки /не ги подреждам по хубост, просто ги изреждам / T.C. TASCAM. RME. FOCUSRITE. EMU. EDIROL. MOTU. YAMAHA и други подобни от този клас P.S.Във връзка с изброените три във топика ти имам наблюдение върху поведението на M-Audio-Firewire-1814, не е за пренебрегване тази машинка, никак даже, а и преампчетата са много прилични Редактирано Юни 18, 2008 от f1_sound Цитирай
Black Bird Отговорено Юни 18, 2008 Автор Отговорено Юни 18, 2008 maudio я знам, но с тия входове трябва и мик преампове после.... Цитирай
vhcs Отговорено Юни 18, 2008 Отговорено Юни 18, 2008 аз последно си взех Motu 8 pre и цепя мрака с него ... ама е 500 еврo и надхвърля бюджета ти но су има всичко обаче - 8 доста прилични преампа, фантомно за всеки канало по отделно и бачка стабилно и без проблемно. Поздрав Цитирай
Recommended Posts