Jump to content
Българският форум за музиканти

Mapex Janus Double Pedal


Recommended Posts

здравейте,искам да ви питам дали някой е имал среща с това нещо и какви са му впечатленията ако ДА:)...

а и всъщност как ви се струва дори и да не сте свирили с него?

 

JANUS DOUBLE PEDAL

 

ето и цена:прас!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Педала изглежда чудесен, цената е прилична. Обаче досега тук в Дайнакорд не съм го виждал, а мисля, че дори не са го внасяли. Погледнах в thomann.de и там в този ценови диапазон + - 50 евро има богат избор. Стандартните мапекси са приятни педали, предполагам този също е такъв, защо не отидеш до Дайнакрод и да видиш тук какво се предлага от марката? Плюс това и цените са по-ниски от томанските:cheers2: поне що се отнася до мапекс:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

братко да ти кажа педала е трепач.цената не е кои знае кво.доста приемвлива.но може да видиш и другите марки кво предлагат за тези пари.не мисля че в Дайнакорд ще ти предложат кои знае къв педал.разгледаи ако може и пробваш.и вече си правиш сметка.успех все пак

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

странно , защото преди месец пробвах най-високата серия педали на мапекс ... стандарните мисля 980 се водеше модела, и беше доста мек и приятен. даж ми идваше в повече. янус за мапекс са нещо каквото са обрата при тама. педала е висок клас, цената е добра както всичко на мапекс. остава да пробваш и да прецениш сам... все пак ти ще свириш на него..винаги съм казвал ,че изборът на педал е строго индивидуален

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря на всички за мненията. Реших да питам,понеже както повечето барабанисти бих се радвал много на кобра или елиминатор,но някак си не ми се дават 700 лв,за да го купя от БГ.А Януса пак е някакъв висок клас вариант. В Динакорд ходих преди 2 месеца някаде и ми казаха че 980 модела е 414 лв...та ще видя какво ще измисля по темата:greenangel:...Само проклети жени отидоха тая година на бригада в щатите и не искат да донесат кобричка или елиминатор за 450 кинта:greenball:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Братко аз имам "Кобра" луда машина е.може да скокнеш до Благоевград и да видиш цени и тн.Мися че там продават Кобра.не съм сигорен но има и саит.провери!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Защо пък чак до Благоевград? И тук в магазин Камертон има, работят с Икономов от Благоевград. Лично аз от там го взех, но оставам с впечатлението, че си проверил този вариант вече. Има един колега от форума - @levcho. Пиши му, той чат-пат вкарва от щатите разни благини.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само проклети жени отидоха тая година на бригада в щатите и не искат да донесат кобричка или елиминатор

Джими,приятелю,не си "поработил" достатъчно по въпроса... :cheers2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.