stenly Публикувано Юни 15, 2008 Share Публикувано Юни 15, 2008 На гърба на едната ми китара сега видях срашна дупка -като пробита с 5мм свредло.След дълго умуване реших-ДЪРВОЯД!Китарата е полуакустична тип ЕS 335.Памагайте с съвети не ща да ми я ядят, нищо че не е много скъпа -на мен си ми харесва... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ceco milanov Отговорено Юни 15, 2008 Share Отговорено Юни 15, 2008 Тука е дискутиран въпроса: http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=36912 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Overdrive Отговорено Юни 16, 2008 Share Отговорено Юни 16, 2008 някое евтино копие ли е? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yotzzo Отговорено Юни 16, 2008 Share Отговорено Юни 16, 2008 (Редактирано) Хубавото в случая е, че ако я яде дървояд, вероятно е от дърво Какво да предприемеш - заведи я на добър лютиер.Тук нещо не съм срещел лютиери или си пазят занаята.Четох ги тия щуротии със замразяването, по-добре недей! Редактирано Юни 16, 2008 от yotzzo Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stenly Отговорено Юни 16, 2008 Автор Share Отговорено Юни 16, 2008 евтина -излезе ми около 550лв Днес я обработих с някъкъв препарат.Ще видим резултта... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
johniebgood Отговорено Февруари 19, 2010 Share Отговорено Февруари 19, 2010 Съжалявам, че подновявам темата, но знае ли някой, препарат за превенция срещу дървояди? От скоро имам музикален магазин и тази мисъл ме съсипва... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Лими Отговорено Февруари 19, 2010 Share Отговорено Февруари 19, 2010 Препарати срещу дървояди може да се намерят в по-голлемите и по-добре оборудвани паркетни магазини. Виждал съм ги често, но не си спомням марка, освен "HG". В бриколаж и Практикер също. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Slacoth Отговорено Февруари 19, 2010 Share Отговорено Февруари 19, 2010 НАФТА Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
разбойник Отговорено Февруари 19, 2010 Share Отговорено Февруари 19, 2010 24 часа във фризера и гарантирам че всякаква гад ще пукне, но внимавай да не се повреди инструмента. Увий китарата плътно в найлон, облепи я така че да е скрита добре от всички страни и измисли стъпки за по-плавен преход, например: на балкона - в хладилник - фризер и обратно в същия ред. Правил съм го с тяло на бас-китара и се получи. Няма червей който да вирее на -18 градуса Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
emilov_opel Отговорено Февруари 19, 2010 Share Отговорено Февруари 19, 2010 За дървояди и всички насекоми има огромна група отрови- инсектициди . Иди в коя да е селкостопанска аптека и купи Моспилан , Карате , Агрия ,или БИ58 ..... по 1 до4 лев са . Моспилан е най доброто - избива ги до крак добави му още толкова бода , ааъъ вода ... Почини си 5 мин , пий 1 бира , работата е почти свършена . Ссс спринцовка пръсни по малко във всяка дупка по малко ...и край . Отровата я скрий на високо и надпиши , или изхвърли , мн е силна , на село я разреждам 100 пъти повече и пак ги убива за 5 мин. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
emilov_opel Отговорено Февруари 19, 2010 Share Отговорено Февруари 19, 2010 "село " имам в предвид Враца , не се смей ти Като напръскам дървото , и след 5 мин - земята се е покрила с трупове . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
baitanas Отговорено Февруари 19, 2010 Share Отговорено Февруари 19, 2010 По добре използвай някакъв препарат за домашна употреба, Райд, Байгон или нещо от сорта напръскай и цялото помещение...тези селскостопанските са много драстични токувиж влазъл някой клиент в магазина и повече не излязъл... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
emilov_opel Отговорено Февруари 19, 2010 Share Отговорено Февруари 19, 2010 Напротив , клиентите консумират такива отрови с плодовете в голями количества,и са обръгнали . Имам в предвид нещо което съм опитвал ..., няма да убие дървояд ако напръска външно инструмент а ,те са контактни тия отрови. Както и да е ... да не спорим . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
johniebgood Отговорено Февруари 20, 2010 Share Отговорено Февруари 20, 2010 (Редактирано) Аз в магазина гадове нямам, но преди няколко дни получих това от Германия, пратих я в Хасково, без дори да забележа и сега ще му изписвам нова на човека. Та за това и питам за превенция... Дори не съм сигурен, че има гадове вътре, но ще се пробвам да ги тормозя, ако са там. В този ред на мисли, ако някой иска евтин гриф за теле, да пише Редактирано Февруари 20, 2010 от johniebgood Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
emilov_opel Отговорено Февруари 20, 2010 Share Отговорено Февруари 20, 2010 За последен път пиша тук , понеже ставам досаден , но имам опит ... вервайте , дървояд е типично , не може да се прехвърли на друго място освен контактно . Шприцвай му каквото писах , и тези дефекти според мен могат да се оправят без да личат или с последици . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts