ultramega Отговорено Юни 11, 2008 Отговорено Юни 11, 2008 коментирайте де! Много забележки откъм семпли .... китарката(или каквото е там) е плачебно зле звучаща Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 11, 2008 Отговорено Юни 11, 2008 Еми не звучат добре хич, освен що-годе клавишните. Мен ли само ми се струва, че баса ти е октава надолу или? Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Юни 11, 2008 Отговорено Юни 11, 2008 или някой си е объркал quantiза или на някой му е стъпал слон на ушите Още коментари искаш ли или ще си го оправиш и пак ще го пуснеш да има да кажем нещо хубаво ? Цитирай
Ивелин Отговорено Юни 12, 2008 Отговорено Юни 12, 2008 Ей, че сме лоши всичките тука, начи! Опирай се в интрото да разлагаш по акордите, както е в оригинала. Цитирай
NOKIA Отговорено Юни 12, 2008 Автор Отговорено Юни 12, 2008 или някой си е объркал quantiза или на някой му е стъпал слон на ушите Още коментари искаш ли или ще си го оправиш и пак ще го пуснеш да има да кажем нещо хубаво ? Ти на голям професор ли се правиш. Ще го оправя. Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Юни 12, 2008 Отговорено Юни 12, 2008 Не ми казвай че ти звучи добре или още по-малко - да ти звучи точно ? Баса и китарата ти са с октави надолу (една за баса и две за китарата) . Пианото си има състейн педал , или го напиши ако нямаш , или го запиши ако имаш . Аз дето не съм професор , ама поне като се излагам пиша "Да , знам че се излагам" , и то това го правя само като експериментирам . Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Юли 1, 2008 Отговорено Юли 1, 2008 (Редактирано) ..... на места в началото пианцето звучи като у кръчма.....не че лошо....но не е за тази песниовка...... това с китарите ебати сеедно говорителите са ми изгоряли и колоните ми бръждят докато си слушам..... подкрепям с 2 ръце за състейн педала.... не че нещо но просто Сигнал са ми много любима група.... Редактирано Юли 1, 2008 от Old_Shetarhand Цитирай
ultramega Отговорено Юли 3, 2008 Отговорено Юли 3, 2008 ... китарата ти са с октави надолу (... две за китарата) Много ниско си си настроил Скуайъра ...Явно ползваш някакви дет метал настройки Цитирай
Recommended Posts