Jump to content
Българският форум за музиканти

Една моя песен

Recommended Posts

Всичко е авторско.Кжете ми мнението си.Подходено ли е адекватно като цяло към композицията?Иначе за звука си имам оправдание.Ако не ви харесва, моля да ме извините, не съм тонрежисьор.Нека обект на вниманието ви бъде музиката и кантото .Има си някой неща които могат да се пооправят и си ги знам, но искам да чуя странично мнение и да не се влияете от моето.Блаогодаря.Песента се казва Виждам те.И...все пак се уча още.(това е за застраховка ако не ви хареса) :)

ЕТО ЛИНК: http://media.putfile.com/Bobbys-song---I-see-you

Редактирано от salt
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Много готино произведение!Добре изпята с хъс.Бековете са супер! Strings на припевите,които се обаждат доста оригинално с ориенталса нотка ми звучат като за краен припев-аз бих ги сложил и на последните два или само на последния.На последния припев бих направил и модулация с половин тон нагоре а ако можеш да вдигнеш дотам с гласа-и цял тон.Успех ;)

Редактирано от vanboy
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хубаво парче, евала за старанието, личи си, че доста си се потрудил. На припева пееш супер, но в кантото ми звучиш като Галка Малка от Капузма или другия педераст от дуета, тва малко ме дразни - имаш хубав глас, открий си го, не се прави на някой друг. Ориенталският лад на щрайха в припева е супер, но ти препоръчвам да прегледаш баса, че на моменти ми се чуват едни нони, дет не са за тая музика.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)
Хубаво парче, евала за старанието, личи си, че доста си се потрудил. На припева пееш супер, но в кантото ми звучиш като Галка Малка от Капузма или другия педераст от дуета, тва малко ме дразни - имаш хубав глас, открий си го, не се прави на някой друг. Ориенталският лад на щрайха в припева е супер, но ти препоръчвам да прегледаш баса, че на моменти ми се чуват едни нони, дет не са за тая музика.

Благодаря за съвета. За баса какво точно те смущава.Може ли да ми кажеш за кои тонове става въпрос или за кои изразни средства?

:rolleyes:

Редактирано от salt
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Качествено е направено.

И аз като DYLGIQ чувам странни тонове от баса, но май точно те правят нещата по интересни и ми харесват.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Х-хм.Ще ми кажете ли най - накрая за кои тонове става въпрос?Кой такт?На кое място? :cheers2:

Редактирано от salt
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В началото ми прозвуча леко като някоя българска поп-боза, обаче после си промених бързо мнението :unsure: И припева е много зарибяващ!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове