Lord_Bad Отговорено Януари 30, 2006 Share Отговорено Януари 30, 2006 Slash, Steve Vai, John Petrucci, Joe Santiani, Eric Clapton, Carlos Santana, Иван Лечев, James Hetfield, Kirk Hammet, Jon Bon Jovi, Richie Sambora, Kurt Cobain, Billie Armstrong и други... Не е важно да си виртуоз на китарата - важно е да си добър артист. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeathZone Отговорено Февруари 1, 2006 Share Отговорено Февруари 1, 2006 Хе, музиката да не е театър, бре?! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
npace Отговорено Февруари 1, 2006 Share Отговорено Февруари 1, 2006 хех леко не схвана идеята по-важна е композицията от китарата... повечето музиканти като седнат да си издуват егото и да си избиват комплексите и все тяхната част трябва да е най-куул... не че не уважавам шредърите, сигурно никога няма да мога да свиря толкова добре, ама в скоростта се губи чувството за естетика и става мазало Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Egon Отговорено Февруари 3, 2006 Автор Share Отговорено Февруари 3, 2006 Не винаги прасе, не винаги. При Зак Уайлд губи ли ти се, при гари Мур, Джон Сайкс, при Вай и т.н., и т.н. Губи се при хвалипръцковците, дет си мислят, че китарата е продължение или заместител на оная им работа, но не и при наистина великите. А такива със сигурност не са Кобейн и Хетфилд, моите уважения. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
black_waltz Отговорено Февруари 3, 2006 Share Отговорено Февруари 3, 2006 ама в скоростта се губи чувството за естетика и става мазало това го казват само хората, които немогат да свирят бързо и нямат нужната воля да седнат да правят упражнения за да се научат ай чуи солото на Малмстийн на форевър уан от лайв-а в будокан или уор ъф ейнджълс на Ръсти Куули пък тогава ръси изцепки Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Egon Отговорено Февруари 3, 2006 Автор Share Отговорено Февруари 3, 2006 ама в скоростта се губи чувството за естетика и става мазало това го казват само хората, които немогат да свирят бързо и нямат нужната воля да седнат да правят упражнения за да се научат ай чуи солото на Малмстийн на форевър уан от лайв-а в будокан или уор ъф ейнджълс на Ръсти Куули пък тогава ръси изцепки Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Zlatanov Отговорено Февруари 3, 2006 Share Отговорено Февруари 3, 2006 (Редактирано) Аз лично нямам любими китаристи, но пък се възхищавам на такива които могат да свирят всичко(във всякакви стилове).Има един Ангел от Стара Загора ако се сещате.Свири в групата Perfect Stangers.Аз лично съм ги слушал и след концерта бях възхитен и какво да ви кажа.Не можах да поема цялата информация.Моного техника и т.нт.,ама пък не е много хубаво човек да разчита само на бързината. а точно този пич го познавам лично АНгел Демирев ... да ви кажа по-добър от него в БГ няма (а е на 18 години) .... 100% съм сигурен ... ако ми разреши ще ви сложа негови неща в Авторска музика, па да видите .... и той ми е от любимите китаристи Редактирано Февруари 3, 2006 от Petrucci Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Февруари 3, 2006 Share Отговорено Февруари 3, 2006 дай да го чуем Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Февруари 3, 2006 Share Отговорено Февруари 3, 2006 едва ли ще е по добър от Налбантов например - но това не пречи да е много добър за годините си и позастаряли китаристи като мен да ги слага в джоба така че съм любопитен - без да има нещо състезателно в това - не ме притеснява, ако някой доста по млад от мен, свири по добре Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dushmanina Отговорено Февруари 3, 2006 Share Отговорено Февруари 3, 2006 Този Ангел Демирев не беше ли едно цигане? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Zlatanov Отговорено Февруари 3, 2006 Share Отговорено Февруари 3, 2006 Този Ангел Демирев не беше ли едно цигане? ами всъщност да а иначе бих казал че дори Налбантов не му е в категорията ... ако някой иска може да се хванем на бас ... залагам си китарата Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistopheles Отговорено Февруари 3, 2006 Share Отговорено Февруари 3, 2006 Све незнам ама преди година някъде гледах по телевизия Скат някъф концерт дето китариста беше баш един мангал с едно извезано елече... Елеее тоя кви неща свиреше Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Phreaker Отговорено Февруари 3, 2006 Share Отговорено Февруари 3, 2006 (Редактирано) Yngwie Malmsteen J. Satriani J. Petrucci Steve Vai Alexi Laiho Roope Latvaala ..... Тези най-много ги слушам.Иначе мога да напиша книга относно любимите ми китаристи Редактирано Февруари 3, 2006 от Phreaker Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lord_Bad Отговорено Февруари 3, 2006 Share Отговорено Февруари 3, 2006 А такива със сигурност не са Кобейн и Хетфилд, моите уважения. Значи добрите китаристите се делят на два вида - добри творци и добри изпълнители - Кобейн и Хетфилд може да не са никфи виртуози, в това спор няма, но те показват колко красива може да е простата музика(особено Кобейн, за който един приятел казва че не знае груго освен да си движи ръката нагоре-надолу по грифа... и май не греши). Ся и аз се кефя на яките резачки и на феноменалните изпълнения на Вай(даже бях на концерта му), но музиката на Нирвана и Металика ще ме кефи винаги повече от солажите на Вай, Сатриани, Малмстийн и компания - ся не трябва ми бичиш някфи солажи 5 минути, и малко ритъм не е лошо да има Това си е мое мнение де, не искам да обидя никого с него... :guitar: :killyou: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
llubaci Отговорено Февруари 4, 2006 Share Отговорено Февруари 4, 2006 абе мОзиканти,вие ТОТО не сте ли слушали чичо Стив Лукатър е най големия играч (естет) а за него е обадил само един пич о тоя форум.Владко Стефановски ,Джордж Бенсън,Анди Тимънс,Лий Ритенур,Ала Погачова. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts