NeonGod Отговорено Януари 23, 2006 Share Отговорено Януари 23, 2006 Ritchie Blackmore тои сащо е много добар ако става за вапрос.Вав Плд има един пи4 свири то4но като него едно лам едно.даже и феиса му е сащия.които гое видял как свири секи казва тва не може да е изтина.но специално аз много се кефа на Blackmore Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
metalmaniak Отговорено Януари 24, 2006 Share Отговорено Януари 24, 2006 Ritchie Blackmore тои сащо е много добар ако става за вапрос.Вав Плд има един пи4 свири то4но като него едно лам едно.даже и феиса му е сащия.които гое видял как свири секи казва тва не може да е изтина.но специално аз много се кефа на Blackmore Кого имаш предвид, че и аз съм от Пловдив, пък нещо не се сещам? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
eL_NinYo Отговорено Януари 24, 2006 Share Отговорено Януари 24, 2006 най-любими са ми : Лий Ройтнър (Форплей) Дейвид Гилмор Ерик Клептън Майк Нофлър Стийв Лукатър Любими са ми,защото са не само инструменталисти,а и музиканти. Освен това са едни от малкото които не ме отегчават-напротив ! лично мнение Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Януари 24, 2006 Share Отговорено Януари 24, 2006 Лий Ройтнър (Форплей) - да го разбирам Lee Ritenaur- не знаех че така се произнася и мен ме кефи навремето като не разбилах имх възможност да взема такава - ама пусти метъл - избрах пак ибанец РГ450 - такава грешка -сега не бих допуснал Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NeonGod Отговорено Януари 24, 2006 Share Отговорено Януари 24, 2006 metalmaniak -става вапрос за Димитар Гиров. от Full Max Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Burton Отговорено Януари 24, 2006 Share Отговорено Януари 24, 2006 metalmaniak -става вапрос за Димитар Гиров. от Full Max Респект наистина много свири човека чувал съм че навремето е бил учител на Николо Коцев Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Януари 24, 2006 Share Отговорено Януари 24, 2006 вчера си слушах Wild Nights -Ritchie Sambora -китариста на Бон Джови -се вписва идеално - и си мисля че е доста подценяван Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Steppenwolf Отговорено Януари 24, 2006 Share Отговорено Януари 24, 2006 Ех, Джо Сатриани, Майк Олдфийлд... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Steve_Vai Отговорено Януари 24, 2006 Share Отговорено Януари 24, 2006 Scott Henderson Djando Reinhardt Joe Satriani Steve Vai Tony Macalpine John Petrucci Arjen Lucassen David Gilmour Влатко Стефановски Jimmy Page Ritchie Blackmore Stevie Ray Vaughan Andy Timmons Steve Lucather Frank Zappa Венци Димитров *Това са моите любимци. Никакви претенции, че са топ10, топ20 или няк'ъв си там тъпоумен шибан топ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
metalmaniak Отговорено Януари 24, 2006 Share Отговорено Януари 24, 2006 metalmaniak -става вапрос за Димитар Гиров. от Full Max Ама че съм глупав! Верно, че наистина важи за него. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NeonGod Отговорено Януари 25, 2006 Share Отговорено Януари 25, 2006 Burton да прав си беше му у4ител на Николо Коцев Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KingdomX Отговорено Януари 26, 2006 Share Отговорено Януари 26, 2006 Burton да прав си беше му у4ител на Николо Коцев ха и аз да не знам NeonGod що не си споделил досега :think: :think: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mecho Отговорено Януари 26, 2006 Share Отговорено Януари 26, 2006 Reb Beach Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NeonGod Отговорено Януари 29, 2006 Share Отговорено Януари 29, 2006 не е сравала на вапрос за тва нещо никога KingdomX за това не сам казал Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RockoBG Отговорено Януари 29, 2006 Share Отговорено Януари 29, 2006 Напоследък все повече Pat Travers Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts