Mephistofel Отговорено Март 5, 2006 Отговорено Март 5, 2006 Слушам си тук Axel Rudi Pell - много си ме кефи този пич! Доста е хибрид между Малмстийн и дедо ви Блекмор,ама има яки песни - и тоя Джеф Скот Сото е бах'ти гласа! Цитирай
TONY Отговорено Март 6, 2006 Отговорено Март 6, 2006 Слушам си тук Axel Rudi Pell - много си ме кефи този пич! Доста е хибрид между Малмстийн и дедо ви Блекмор,ама абсолютно е хибрид между двамата и вьпреки това зверски кефи тая година няма да му изпусна концерта не го правете и вие! Цитирай
Hillbilly Отговорено Март 7, 2006 Отговорено Март 7, 2006 За най-добри,малко е религиозен спор и няма смисъл.. Любими-Hendrix,SRV,Jeff Healey,,Johnny Winter,Albert Collins,Mike Stern.. Цитирай
Bleys Отговорено Март 7, 2006 Отговорено Март 7, 2006 Glen Tipton, Сергей Маврин, Виктор Смолски Цитирай
DaftFunk Отговорено Март 7, 2006 Отговорено Март 7, 2006 Stanley Jordan напоследък другите съм ги писал преди в топика. Цитирай
RockoBG Отговорено Март 7, 2006 Отговорено Март 7, 2006 За най-добри,малко е религиозен спор и няма смисъл..Любими-Hendrix,SRV,Jeff Healey,,Johnny Winter,Albert Collins,Mike Stern.. Евалата! (начист български) Джеф Хейли е сляп (за младежите и протокола) да прибавим и Робърт Крей Цитирай
Hillbilly Отговорено Март 7, 2006 Отговорено Март 7, 2006 За най-добри,малко е религиозен спор и няма смисъл..Любими-Hendrix,SRV,Jeff Healey,,Johnny Winter,Albert Collins,Mike Stern.. Евалата! (начист български) Джеф Хейли е сляп (за младежите и протокола) да прибавим и Робърт Крей Да,сляп и свири с 5 пръста! Цитирай
MDFk Отговорено Март 10, 2006 Отговорено Март 10, 2006 Драги колеги, темата е за Любими китаристи, а не за обсъждането им! Нека не ги коментираме тук, а само да изказваме предпочитанията си(и да подкрепяме тези на другите), но що се отнася до кой е добър или не, да е в някой друг форум, а не този. Тази молба я пише в правилата! Цитирай
RockoBG Отговорено Март 11, 2006 Отговорено Март 11, 2006 Т'ва в зеленото не го разбрах ама нейсе! Вчера слушах архаични класици които също са ми любими: Чарли Патън, Букър Уайт (слайд), Робърт Джонсън, Отис Ръш. И като казах слайд се сетих за Дуейн Алман (БП) Цитирай
MDFk Отговорено Март 11, 2006 Отговорено Март 11, 2006 За 4ти път трия спорове дали китаристите на Метелика са добри или не! Както си пише в правилата, тук не се обсъжда кой е и кой не е, за хора извън форума! Ако трябва да спорят кой от известните е гууд и кой не е, или ЛС или ICQ или търсете форум "Хамет и Хетфилд съкс/рулз". Цитирай
Idiot,TRifonski.!! Отговорено Март 11, 2006 Отговорено Март 11, 2006 (Редактирано) Michael Amott oт Arch Enemy просто неповторим..!!! Редактирано Март 11, 2006 от Idiot,TRifonski.!! Цитирай
banov Отговорено Март 11, 2006 Отговорено Март 11, 2006 xxaxx yngwie e върха ама според мене трябва да се слу6ат по модерни китаристи eric jonson reb beach steve lukater бе има много готини където може да се нау4и много от.тях това си е само мое мнение. Цитирай
pepata Отговорено Март 12, 2006 Отговорено Март 12, 2006 тримата китаристи които харсевам наи много естествено и са ми оказали наи голямо влияние са 1.Ritchie Blackmoer много хора сигорно 6те се испи6ат сега 4е е много истъркано и там о6те 100000 други коментара ама е факт 4е е велик Ritchie Blackmoer си е Ritchie Blackmoer няма втори като него 2.John Petrucci бес коментар 3.Явката него не го познавате ама колко съм нау4ил от него и колко съм се изградил като МУЗИКАНТ ако не бе6е тои о6те 6тях да съм на трите квинти и тва е музиката хахаха не ме разбираите погре6но оба4е Цитирай
Recommended Posts