CyberGene Публикувано Юни 9, 2008 Публикувано Юни 9, 2008 Преди време бях пускал една идея тук, която се хареса. Сега я завърших, даже вече я "подарих" на девойката, за която беше написана Едва ли ще седна да променям нещо, което вече съм подарил, но все пак ще се радвам на мнения ЕТО Цитирай
Polyphone Отговорено Юни 9, 2008 Отговорено Юни 9, 2008 Много, много, изключително романтично и красиво!!!!!!!!!!! Направо ми се напълни душата от този романс! Дадена ти е голяма дарба!!! Дерзай все повече да твориш такива хубави неща! И....много щастливи мигове с дулсинеята!!! Цитирай
CyberGene Отговорено Юни 10, 2008 Автор Отговорено Юни 10, 2008 (Редактирано) Мерси, мисля, че и девойката го хареса, но... абе няма значение. Но пък аз кога друг път ще се напъна да запиша нещо, така че няма лошо Поне има чиста емоция - квото съм чувствал, това съм изсвирил Редактирано Юни 10, 2008 от CyberGene Цитирай
Ивелин Отговорено Юни 11, 2008 Отговорено Юни 11, 2008 Много харизматично! Само се притеснявам от едно - сега девойката ще се влюби и...КРАЙ на новата кола, компютър и т.н. Remember? Цитирай
CyberGene Отговорено Юни 11, 2008 Автор Отговорено Юни 11, 2008 Хахаха Мне, в моя случай май ще трябва да се понапъна с още няколко такива парчета... Цитирай
Ивелин Отговорено Юни 11, 2008 Отговорено Юни 11, 2008 (Редактирано) Бате, по-дубре нидей! Ще съжаляваш после... Шегувам се...давай в същия дух - уникално приятни неща създаваш! Редактирано Юни 11, 2008 от Ивелин Цитирай
estinto Отговорено Юни 12, 2008 Отговорено Юни 12, 2008 поредната еваларка ти бичим евгени....ти си доказателството , че музиката е почерк не сустезание Цитирай
Recommended Posts