Jordan_J Отговорено Юни 20, 2008 Share Отговорено Юни 20, 2008 И аз получих моя (сериен: 080002) ! Но нямах време да го разцъкам с готина апаратура! Идните дни и това ще стане! Мерси много, Ники! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Юни 20, 2008 Автор Share Отговорено Юни 20, 2008 ^ Пак заповядай Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pepislang Отговорено Март 8, 2009 Share Отговорено Март 8, 2009 Не съм много по писането,но не мога да не кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ на Ники с когото се запознахме преди 2 дена и от който бях очарован не само като творец а и като човек. Казвам ТВОРЕЦ защото за мен нещата които видях и изпробвах не са просто технически схеми в кутийки! Няма да се правя на професор за да сравнявам неговия Firesound с Tubscreamer-a или пък Power box-a му с Power brick-a на Dunlop,само ще кажа че през 20те ми години активно на сцената,през мен са минали страшно много драйвове но на по-качествен от неговия не съм свирил. Също бях изумен от Power box-a който веднага купих и препоръчвам на всички,който искат да нямат проблеми с тока и шума от многото навързани ефекти. Горд съм че в България вече се правят неща които са по-качествени от световно наложените им аналози! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Март 8, 2009 Автор Share Отговорено Март 8, 2009 Много ти благодаря, Пепи, за дорбите думи и адски готиното отношение от теб и от цялата банда!! За мен е голямо удоволствие група Акага да свирят с моите ефектчета Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RockoBG Отговорено Март 8, 2009 Share Отговорено Март 8, 2009 ооооопс 'Баси атестата... Ники, да не дигнеш цените сега Всъщност малко може ама недей... И м/у другото съм съгласен с ^^ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tocata Отговорено Юли 17, 2009 Share Отговорено Юли 17, 2009 (Редактирано) Аз също съм от клуба. В допълнение мога да кажа,че е мн.гъвкав. Спокойно може да се ползва за много стилове. И да кажа на Ники евлата баце ГОЛЯМ СИ Скоро ще приберем по още някоя бирица-отново и мощно. Поздрави !!! Редактирано Юли 17, 2009 от tocata Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vurbito Отговорено Юли 17, 2009 Share Отговорено Юли 17, 2009 Сериозно се замислям дали да не премина то Muffhoney към Firesound Или оптимално и двете. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fLiSk Отговорено Юли 17, 2009 Share Отговорено Юли 17, 2009 (Редактирано) Мъфхъни няма нищо общо с Файърсаунда. И като звук и като цел на употребата. И двете са много хубави машинки, които си лягат съвсем на място в правилната ситуация. Едит: За да не съм съвсем в офотопик - последния път като записвах джемче бях забравил Фaйърсаунда включен, макар че нямах намерение да го ползвам и после останах още по-доволен от резултата ! Редактирано Юли 17, 2009 от fLiSk Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Юли 17, 2009 Автор Share Отговорено Юли 17, 2009 @tocata, Брадъре, за мен е още по-голяма чест, че ползваш мои ефектчета. Аре, като дойдеш у пловдивско тия дни те чака още една кутийка хехе Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
EAmechaniX Отговорено Август 9, 2009 Share Отговорено Август 9, 2009 (Редактирано) The 4-th е в мен - 080004. Искам да поздравя Ники за готиният ефект (не че не го направих по телефона де, ама тука е мястото за реклама). Страхотен ефект и страхотна работа, брадъре! Впечатлен съм не само от самият продукт, но и от опаковката - семпла и точно на място. Много истинско и много оригинално като идея и приложение. Като звук е страхотен и смея да твърдя - многофункционален и всеобхватен. Направих някои любителски тестове с още два яки ефекта и останах напълно изненадан от резултатите. Този ефект е това, което винаги съм търсил. Звучи много лампово, изчистено, с много динамика и индивидуализъм. Имал съм един чувал с маркови ефекти, с доста близки характеристики. Firesound просто ги отнася отвсякъде. Дори името му си е точно на място, мамка му! Ники, според мен, този път Firesound удари в земята Tech21 и техния овердрайв! Изберете различното, изберете българското! Редактирано Август 9, 2009 от EAmechaniX Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Димитър Коджейков Отговорено Май 4, 2010 Share Отговорено Май 4, 2010 От къде мога да се здобия с това "чудо" И за сега как му върви цената ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
daniel.hristov Отговорено Май 4, 2010 Share Отговорено Май 4, 2010 Най-стандартния начин е да пишеш на Nikifena, той ще ти каже и цената ;-) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
serengeti Отговорено Юни 21, 2010 Share Отговорено Юни 21, 2010 Ако това е тема в която всеки може да сподели какви са му впечатленията от Firesound,трябва да кажа че е перфектен за напържване на крънч канали,много пробивен като звук в микса.Изобщо много ми хареса заслужава си парите. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Юни 22, 2010 Автор Share Отговорено Юни 22, 2010 ^ Благодаря ти много, приятелю. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Necrophagist Отговорено Юни 22, 2010 Share Отговорено Юни 22, 2010 Аз малко късно пиша...но какво мога да кажа-просто една страхотно изпипана и чиста работа Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts