Snowwhite Отговорено Ноември 16, 2004 Автор Отговорено Ноември 16, 2004 Тамън той!!!Милото братовчедче,което го надминах по простотия(мислеха,че е невъзможно,ама-НА!!!).На Мусала е и си идва рядко,но си е изпросил някой и друг урок по китара(от 4 години го гласим тоя урок-че ме 'фане склерозата и 'сичко че забра'им,докат' се накуми той). По-къса ти е косата-не лъж'!!! Преди беше 2-3 пъти повече!!! Цитирай
synchu Отговорено Ноември 16, 2004 Отговорено Ноември 16, 2004 Гената - съученик на Инди - Инди мой съученик => Гената мой съученик, верно че той се моташе по концертите на СМЕ. Хех глей ти....света е едно голямо село.... п.с. С един изруд дето се виждаме с него веднъж на пет години (той живее във Виена) и видяхме се с него в на Карлов мост в Прага....оттогава съм твърдо убеден, че не София ами СВЕТА е едно малко село. @Snow p.s.s. Тва за простотията си го помисли мноооо сериозно пак Твърдо съм убеден че е силно невъзможно .... но навремето беше един вид ентелегентна такава....като знам кви се вършеха тогава... Цитирай
Snowwhite Отговорено Ноември 16, 2004 Автор Отговорено Ноември 16, 2004 Това за простотията е НЕГОВО ИЗКАЗВАНЕ-нали все тормозеше майка си,когато аз затормозих моята се събрали тримата да ме обсъждат и той(не го вярваш,ама е така) ми чете конско и то насериозно!!! Много повече проблеми имах там аз-казаха,че не са виждали "такова чудо". Да си гледат работата!!! Цитирай
YtseJam Отговорено Ноември 19, 2004 Отговорено Ноември 19, 2004 Забравих да спомена, на Асенов дъщеря му (поне навремето) имаше страшни цици. Цитирай
James Hetfield Отговорено Ноември 19, 2004 Отговорено Ноември 19, 2004 Абе некой от ТСА "А.С. Попов" нема ли бе Цитирай
Slinky Отговорено Ноември 20, 2004 Отговорено Ноември 20, 2004 Снежанке, не мога да ти пратя бележка, щото май ти се е препълнила пощенската кутия. Дай ми някакъв телефон или пък се обади към 16 часа. Аз ще съм в София от към обяд до вечерта. А може и да остана да спя у брат ми. Цитирай
Snowwhite Отговорено Ноември 20, 2004 Автор Отговорено Ноември 20, 2004 Не знам за дъщеря му,ама жена му е по-мъж от него... Цитирай
sw1tched Отговорено Ноември 29, 2004 Отговорено Ноември 29, 2004 Бре що физици и химици..да не повярва човек, че и те хора (поне част хехе). Баща ми и той химик (ама по-old-school ) та ако не беше той с любителското си подрънкване на китара и аз нямаше да видя, че "то яко да дрънчиш" :violin: (Smoke-а с палеца на дясната ръка и 2..цели 2! пръста на лявата) Цитирай
Snowwhite Отговорено Ноември 29, 2004 Автор Отговорено Ноември 29, 2004 /me биолог,бе!!! Немъ'съ убиждаме на бивши бъдещи професии се'а!!! А на баща си много поздрави да пратиш,че те е зарибил за каузата!!! :guitar: Умен човек ще да е!!! Цитирай
bulby Отговорено Ноември 29, 2004 Отговорено Ноември 29, 2004 Ех Снежанке, Снежанке... Уволнена си ! Цитирай
Snowwhite Отговорено Ноември 29, 2004 Автор Отговорено Ноември 29, 2004 Евреи!!!Стига с тия статии за някакви недоокадърени плагиатки вече!!! :exclaim: :exclaim: :exclaim: :exclaim: :exclaim: :exclaim: ! ! ! ! ! ! Аз съм оригиналът - да се знае ! ! ! ! ! ! :exclaim: :exclaim: :exclaim: :exclaim: :exclaim: :exclaim: Цитирай
Snowwhite Отговорено Ноември 29, 2004 Автор Отговорено Ноември 29, 2004 Аз да си кажа,да не стават грешки... Цитирай
sw1tched Отговорено Ноември 29, 2004 Отговорено Ноември 29, 2004 Стига с тия статии за някакви недоокадърени плагиатки вече!!! :think: as a matter of fact, доста кадърна ми мяза тази снежанка, 100% е валиден вица за 7-те джуджета и 7UP Цитирай
Snowwhite Отговорено Ноември 29, 2004 Автор Отговорено Ноември 29, 2004 Снежанка е с кожа,бяла като снега,очи и коса,черни като абанос и устни,червени като кръв.Тази не виждам е такава откъм кожа никак,а откъм другите елементи не е естествена такава.Изчакай да се видим и пак ще си говорим,а ? Цитирай
Recommended Posts