gushtera Отговорено Август 12, 2008 Отговорено Август 12, 2008 ВЗЕМИ СИ ''КETRON SD 5'' - СТИГА С ТЕЗИ КОРГОВЕ И РОЛАНДИ
Enev Отговорено Август 25, 2008 Отговорено Август 25, 2008 Момчета , ако знаете какво искате и ако можете да си настроите синтезатора да ви звучи - половината работа сте е свършили. Остава обаче условието дали това е правилното.90 % ОТ МУЗИКАНТИТЕ са с изкривена представа за общото звучене и си настройват апаратурата и инструмента да им звучат добре, но микса отпред е отвратителен.Повечето певци контролират интонацията на гласа си като искат да го чуят през колоните - омазан с много ривърб и други глупости. Та значи синтовете са почти еднакви - малко накланям кантара за ПА 80. Но голямята разлика в звука идва от вашето ухо ( и свирене естествено )
disise Отговорено Декември 3, 2008 Отговорено Декември 3, 2008 Здравейте колеги клавиристи, кейбордисти и майстори на клавишите. За първи път пиша във форума, така че ако нещо не е правилно, нека бъда извинен. Моля да ми помогнете със съвети и предложения в избора на КОЙ от двата клавира да взема. Двоумя се между Роланд ВА-7 и Корг ПА-80. Ще ги използвам по-често за фолклорна музика . Слушал съм ги и двата как "обаждат", но не съм работил с нито един от тях. Имам приятел с ВА-7, той е много доволен от избора си - вече 5 год. работи с него и естествено си го хвали - няма лошо. Ще Ви бъда много благодарен ако споделите Вашите впечетления - хубави или не толкова за клавирите, слаби места, грешки или проблеми, нещо което трудно се намира за тях и т.н. - абе каквото ви е на сърце - това споделете. В момента свиря на Роланд G-600, който смятам да продам, за да взема една от двете машини. Предварително Благодаря на всички, които ще се отзоват, за отделеното време. Браво,за избора,аз съм с роланд-ва-3,,но за 7 цата все хубави неща съм слушала,Роландите имат по-голяма защита ако изпляска тока,или при токов удар,оправят се,на мен ми се е случвало веднъж,докато корка няма оправяне.Ако блокира господ да ти е на помощ.Така че кефи се на Роланда и не ги слушай много.А за настройката е въпрос на ухо и хубава апаратура.МНого съм питала кой от 2-та клавира е по-добър,и хората по -света за са Роланд.Става и за чалга и за естрада.
kalinpetkov Отговорено Декември 4, 2008 Отговорено Декември 4, 2008 Не може да се каже точно кой клавир е по-добър, защото всичко е субективно. Човека е избрал Роланд, избрал е по-лесния вариант, защото ще си бачка със старите неща без да бута много, НО сигурно е разбрал че не е точно така А тая простотия, че "ПО СВЕТА" хората казвали.... ГЛУПОСТИ В едно демо на Тайрус Берт Сморенбърг казва "ето този орган звучи ЕВТИН като Роланд..." е айде продавайте Роландите, че някой казал.... А, че Ра-то не става за вносна музика ... ами те повечето клавири са правени ПРЕДИМНО за такава музика (изключвам ориенталите).... ТАКА ЧЕ........свиркайте си
pakata Отговорено Януари 23, 2009 Отговорено Януари 23, 2009 Здравейте колеги клавиристи, кейбордисти и майстори на клавишите. За първи път пиша във форума, така че ако нещо не е правилно, нека бъда извинен. Моля да ми помогнете със съвети и предложения в избора на КОЙ от двата клавира да взема. Двоумя се между Роланд ВА-7 и Корг ПА-80. Ще ги използвам по-често за фолклорна музика . Слушал съм ги и двата как "обаждат", но не съм работил с нито един от тях. Имам приятел с ВА-7, той е много доволен от избора си - вече 5 год. работи с него и естествено си го хвали - няма лошо. Ще Ви бъда много благодарен ако споделите Вашите впечетления - хубави или не толкова за клавирите, слаби места, грешки или проблеми, нещо което трудно се намира за тях и т.н. - абе каквото ви е на сърце - това споделете. В момента свиря на Роланд G-600, който смятам да продам, за да взема една от двете машини. Предварително Благодаря на всички, които ще се отзоват, за отделеното време.
pakata Отговорено Януари 23, 2009 Отговорено Януари 23, 2009 имал сьм и двата па 80 е по лесен за работа
kalinpetkov Отговорено Януари 23, 2009 Отговорено Януари 23, 2009 Радвам се че му каза на човека твоето мнение. Прочети предните постове. ЧОВЕКА СИ E КУПИЛ КЛАВИР >>> ЮНИ 2008 <<<
Recommended Posts