Jump to content
Българският форум за музиканти

disise

новаци
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Piano

disise's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Браво,за избора,аз съм с роланд-ва-3,,но за 7 цата все хубави неща съм слушала,Роландите имат по-голяма защита ако изпляска тока,или при токов удар,оправят се,на мен ми се е случвало веднъж,докато корка няма оправяне.Ако блокира господ да ти е на помощ.Така че кефи се на Роланда и не ги слушай много.А за настройката е въпрос на ухо и хубава апаратура.МНого съм питала кой от 2-та клавира е по-добър,и хората по -света за са Роланд.Става и за чалга и за естрада.
  2. disise

    Ketron Sd3 или Xd3

    Колегата има кетрон но не знам какъв модел е,ще го питам,той си го ползва сам щото е китарист а аз си свиря на клавира,но за всеки случай много е доволен от него,не си дава за нищо на света.
  3. disise

    Роланд ВА-3

    мога да ти дам много,аз пък търся твърд кейс ,ще летя със самолет,за същия клавир.Скайпа ми е desislava_mario
  4. щом разбираш от ноти,значи можеш и по слух да си ги изкараш.И на мен ми трябваха,но чух песента няколко пъти и сама си направих файл-трябваше ми за работа,какво да се прави.Ноти трудно се намират особено на руски песни,но има 1 програма,която ги нотирва,но не знам как се казва.
  5. Търся твърд кейс за ROLAND VA-3,Моля помогнете.Благодаря.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.