Jump to content
Българският форум за музиканти

rolandbg

новаци
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    za sega na roland G600

Contact Methods

  • AIM
    ivan_taskov
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Пловдив

rolandbg's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. За хубаво или не , аз заложих на Роланд ВА-7. Сделката бе добра както и клавира е почти нов, без забележки , техничеки изправен. Ще изпозвам на първо време стиловете от предишния ми клавир G-600.
  2. И аз мисля така да направя намеря ли добра машина...
  3. Много мерси на killerbee за добрата обосновка. Аз свиря само на живо и сингбеците ги използвам много рядко. Да, наистина ще е добре да има хард с корг-а, защото когато свирим в по намален състав се иска бързичко сменяне на бленди и звуци от една страна, пък и музикалната картина става по-добра, по-пълна - поне аз така си мисля и го правя. Само че не знам къде стои харда на клавира - като външно тяло до него или си има специална опция за вграждане. Колега ти казваш че Korg Pa-80 "...има малко по-капризна операционна система за разлика от на Роланда...". А може ли тази операц. система да изиграе лоша шега по време на работа...??? и как да се действа тогава...???
  4. ок. А препоръчително ли е да си купя и флаш карта. Едно момче прави много хубави стилове и бленди за Корг.... в смисъл мога ли аз да си правя и преправям стилове на него....предполагам си запознат kalinpetkov
  5. Здравейте колеги клавиристи, кейбордисти и майстори на клавишите. За първи път пиша във форума, така че ако нещо не е правилно, нека бъда извинен. Моля да ми помогнете със съвети и предложения в избора на КОЙ от двата клавира да взема. Двоумя се между Роланд ВА-7 и Корг ПА-80. Ще ги използвам по-често за фолклорна музика . Слушал съм ги и двата как "обаждат", но не съм работил с нито един от тях. Имам приятел с ВА-7, той е много доволен от избора си - вече 5 год. работи с него и естествено си го хвали - няма лошо. Ще Ви бъда много благодарен ако споделите Вашите впечетления - хубави или не толкова за клавирите, слаби места, грешки или проблеми, нещо което трудно се намира за тях и т.н. - абе каквото ви е на сърце - това споделете. В момента свиря на Роланд G-600, който смятам да продам, за да взема една от двете машини. Предварително Благодаря на всички, които ще се отзоват, за отделеното време.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.