Hrist0 Публикувано Юни 2, 2008 Публикувано Юни 2, 2008 Здравейте, От известно време следя форума /т.е. откакто започнах да ходя на уроци по барабани/. Мисля че дойде времето и аз да се обзаведа с едни такива, то тъй като съм на квартира и в панелка - реших, че ще е най-добре да са електронни. Събрахме се с жената и решихме, че семейния бюджет може да понесе да отделя 1000 лв. за такова чудо и сега започва голямото чудене. Преди да попитам какви и откъде, да уточня че съм начинаещ, не свиря в група и може би никога няма да свиря пред публика. Просто барабаните от много време са ми страст и затова и тръгнах на уроци - да си начеша една краста. От всичко, което изчетох разбрах, че Роланд са "Дъ Бест" , ама за човек който ще думка само за хоби - не си заслужава. Ето какви са ми чуденките за момента: 1. http://www.music-filibe.com/webshop/produc...c-Drum-Kit.html Това се включва горе долу в бюджета ми и може да се поръча в България /ако тези си вдигнат най-накрая телефона де/. 2. http://www.medeli.com.hk/products/dd/dd-506.html По принцип фирмата, в която работя, търгува с Китай и съм питал партньорите ни там, че могат да ми изпратят едни такива. Цената ще е горе-долу в бюджета ми. Интересува ме - някой има ли отзиви за тази марка? Всички други предложения, съобразени с горенаписаното, ще бъдат приети с благодарност. Поздрави Христо П.П. Ако някой знае за читави електронни барабани втора употреба - нека да ми пише. Цитирай
boreto Отговорено Юни 4, 2008 Отговорено Юни 4, 2008 Първото ми изглежда по-добре, макар че за първи път виждам такъв. Имал съм една Yamaha DTXpressIII, за място където не трябва да се вдига шум е чудесно. Първия модел изглежда баланиран вариант между електронни барабани и сравнително реалистично усещане за акустично такива. . Цитирай
vihro Отговорено Юни 4, 2008 Отговорено Юни 4, 2008 Малко офф от мен,за което се извинявам. Само не се обръщай към Филибето-големи мошеници са,а всъщност не знам дали въобще съществуват още,в смисъл не знам този сайт дали е реален.Преди години правих опит да си поръчам чрез тях двоен педал,дадох капаро-половината от сумата.След 3 месеца мотане просто отидох с един по-здрав от мен приятел и си прибрах парите. Разгледай темата за музикалните магазини и вносители на музикални инструменти в БГ.Аз лично ти препоръчвам Ямаха,не за друго,просто избора на хора с които да работиш е оскъден.....и те бавят доставките,кабелен хай-хет Ямаха чаках повече от 6 месеца,защото на по-малки неща от цял сет не обръщат внимание и когато дойде.Друг вариант са ти немските сайтове,където е и по-евтино-разпитай за това. Разбира се най-доброто е да изчакаш,във форума постоянно излизат обяви за електронни барабани втора ръка. Успех Цитирай
Hrist0 Отговорено Юни 4, 2008 Автор Отговорено Юни 4, 2008 Малко офф от мен,за което се извинявам.Само не се обръщай към Филибето-големи мошеници са,а всъщност не знам дали въобще съществуват още,в смисъл не знам този сайт дали е реален.Преди години правих опит да си поръчам чрез тях двоен педал,дадох капаро-половината от сумата.След 3 месеца мотане просто отидох с един по-здрав от мен приятел и си прибрах парите. Разгледай темата за музикалните магазини и вносители на музикални инструменти в БГ.Аз лично ти препоръчвам Ямаха,не за друго,просто избора на хора с които да работиш е оскъден.....и те бавят доставките,кабелен хай-хет Ямаха чаках повече от 6 месеца,защото на по-малки неща от цял сет не обръщат внимание и когато дойде.Друг вариант са ти немските сайтове,където е и по-евтино-разпитай за това. Разбира се най-доброто е да изчакаш,във форума постоянно излизат обяви за електронни барабани втора ръка. Успех Привет, Относно филибето - чудя се още. Факт е, че са упоменати като представител в официалния сайт на фирмата производител. Също така е факт, че им казах, че искам да направя поръчка, даже мейл им пуснах и вече втори ден не могат да ме информират как да си я направя. Чудя се дали наистина искат да продават или просто гравитират в пространсвото. Иначе за Ямаха - всичко много хубаво, но като човек който е любител и няма никакви амбиции да става музикант, освен за свири от време на време за собствен кеф - не смятам, че си заслужава покупката. Ще ви държа в течение какво е станало. Поздрави Христо Цитирай
niki123bg Отговорено Юни 4, 2008 Отговорено Юни 4, 2008 Виж в сайта на thomann, примерно ето тези: http://www.thomann.de/gb/millenium_mps200_...special_set.htm - 377 EUR (предполагам още около 35 EUR за доставката). Тук в Динакорд имаше някакви Alesis-и за около 500 - 600 EUR - отиди разгледай ако имаш възможност. Аз си взех Yamaha DTXPLORER - 860 EUR май беше - сякаш не е лошо като за домашни ентусиасти като моя милост, но си е леко overpriced. Цитирай
Hrist0 Отговорено Юни 4, 2008 Автор Отговорено Юни 4, 2008 Привет, Харесах си този bundle пакет и докато се рових за информация в нета, се сетих нещо - Китайските барабани, за които споменах в първия си пост, всъщност се продават в Европа по марката - Millenium. Барабаните в този пакет, са точно същите, които бях упоменал в първия си пост. Така че пак питам - дали да си взема тези от Германия /защото доставката ще е по-лесна/ или да се доверя на юнаците от Пловдив и да си взема Трапса? Кои според вас си заслужават повече? Мерси предварително! Поздрави Христо Цитирай
BREAKDOWN Отговорено Юни 4, 2008 Отговорено Юни 4, 2008 Преди да се метнеш на тая тояга пробвай ALESIS DM5Kit, цената му е 500 евра, а звуците на модула определено си стават. Цитирай
niki123bg Отговорено Юни 4, 2008 Отговорено Юни 4, 2008 Hrist0, хвърли едно око и на тази тема: http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=36899 Цитирай
Recommended Posts