Hillbilly Публикувано Юни 2, 2008 Публикувано Юни 2, 2008 Ето го трака- http://www.guitarbackingtrack.com/play/kin...the_stumble.htm А тва е мойта гавра- http://media.putfile.com/The-Stumble-1 Цитирай
ivp Отговорено Юни 2, 2008 Отговорено Юни 2, 2008 (Редактирано) Не ми се отваря Дали е линкът или при мен нещо се смазва Редактирано Юни 2, 2008 от ivp Цитирай
Hillbilly Отговорено Юни 3, 2008 Автор Отговорено Юни 3, 2008 Кое не отваря?Бекингтрака трябва да го свалиш с даунлоуд точно под бутона за пускане е или да го пуснеш да го слушаш с дабъл-клик,а Путфайла малко тегаво върви и при мен,но бачка линка. А ето още едно на Фреди Кинг,налазвайте,стига с тоя метъл !- Трак- http://www.guitarbackingtrack.com/play/kin...ie/hideaway.htm Какво причиних на съседите- http://media.putfile.com/hideway-1 Цитирай
ivp Отговорено Юни 3, 2008 Отговорено Юни 3, 2008 Putfile не отпецва. Ще го мъча пак. С бекингтрака няма проблем. Цитирай
ultramega Отговорено Юни 3, 2008 Отговорено Юни 3, 2008 при мен си "отцепва" Hillbilly Яко свириш свириш блус И аз може да запиша нещо , нищо че хич ме няма в блуса(не че в друго много ме има, ама в блуса...) Цитирай
Басурендер Отговорено Юни 3, 2008 Отговорено Юни 3, 2008 Много добър ! Много крaсив тон ..много блусарски ...сигурно имаш добра апаратура и тупалка... Цитирай
Hillbilly Отговорено Юни 4, 2008 Автор Отговорено Юни 4, 2008 Е мерси,аз толко си мога,остава да се включи тежката артилерия като Кольо-к и др. да избият рибата.. Записвано е с китара VintageV100 с мн. стари струни>овърдрайв boss SD-1>амп MV3 мой набор >1х12" Селешън Рокет 50>микрофон от слушалки> Cool Edit Pro,благодарско на @dedo mito че ми я прати. Цитирай
Vasil Pavlov Отговорено Юни 4, 2008 Отговорено Юни 4, 2008 HillBilly вече съм ти фен до гроб. Освен това и аз свиря на Vintage v100(от деня в който я купих не ща и да чуя за друга китара). Фреди ми е любим, изпълнението ти няма грешка! Цитирай
kolio_k Отговорено Юни 4, 2008 Отговорено Юни 4, 2008 (Редактирано) Свиренето си е супер яко и радва от всякъде В първия ти вариант има една фраза дето страшно ми хареса и ти я краднах . С удоволствие ще се включа, но днес заминавам за Германия понеже имам няколко концерта и ще мога да се разпиша чак другата седмица п.п. Между другото саунда си е супер, а старите лампови МВта винаги са къртели от всякъде,само дето са слаби като ватаж, но пък точно за това са перфектни за в къщи Редактирано Юни 4, 2008 от kolio_k Цитирай
Hillbilly Отговорено Юни 4, 2008 Автор Отговорено Юни 4, 2008 Еее,няма такъв комплимент-Кольо да крадне от мен .Принципно хващам основния риф и нататък както дойде,а това съм го записвал на не знам-колко-бири,защото имах рожден ден съчетан с отпуск и се забавлявах самотно Ще се радвам да се включите в 60-тарската музика повече хора. Цитирай
yotzzo Отговорено Юни 5, 2008 Отговорено Юни 5, 2008 Ами то,човек като има звукоизвличане и фраза като горесвирещият Малинъ може да си свири на дъска с телове включена в транзистор WEF и пак ще се получи нещо Ч.Р.Д. със закъснение и хубаво да свириш,па и да има кой да те слуша! Цитирай
dedomito Отговорено Юни 5, 2008 Отговорено Юни 5, 2008 Е мерси,аз толко си мога,остава да се включи тежката артилерия като Кольо-к и др. да избият рибата..Записвано е с китара VintageV100 с мн. стари струни>овърдрайв boss SD-1>амп MV3 мой набор >1х12" Селешън Рокет 50>микрофон от слушалки> Cool Edit Pro,благодарско на @dedo mito че ми я прати. Е , фен си човече страхотно изпълнение . Радвам се че съм ти бил полезен , пък и понеже си близо няма да е лошо някой път да отвориме по бира :-) . Аз също ще се напна като има време . Цитирай
ultramega Отговорено Юни 5, 2008 Отговорено Юни 5, 2008 Ето малко и от мен. frediе-blues Не е като на Хилбили , има грешки и се усеща липсата на идеи, но пък си тествам новата китара и свиря с кеф Цитирай
Hillbilly Отговорено Юни 6, 2008 Автор Отговорено Юни 6, 2008 (Редактирано) Е че добре си забил,моето е с повече грешки,а това леспол-а ли е?Готино звучи! Редактирано Юни 6, 2008 от Hillbilly Цитирай
ultramega Отговорено Юни 6, 2008 Отговорено Юни 6, 2008 ^да с лес пол-а е. още не мога да му свикна на звука. Иначе неслушането на блус, много пречи на свиренето му(поне при мен). Тъпо е да се мъча да откривам най-стандартните клишета и схеми, след като отдавна си ги има. Цитирай
Recommended Posts