Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Спомняте ли си кое беше първото нещо, което се научихте да свирите?

При мен лично , това беше Fade to Black (началото :) ) и Stairway to heaven (пак началото) :angry: . Като ги поовладях за няколко дена си мислих, че съм станал най-добрия в Софийски регион :P:lol:;) и реших да се захвана със солата им... обаче :wow: :wow: :(;);) :idea: бързо паднах обратно на земята и реших да се захвана с нещо по силите ми, като например Nothing else matters (естествено началото, както се досещате :) )

След това едно приятелче ме запозна с Чудният свят на КВИНТИТЕ и стана тя една :guitar: ;););););)

Това се случи някаде през далечната 1992 :)

А при вас как беше???

Според мен този период си е нещо като първите седем години за едно дете. ;)

• Отговори 104
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

Ами като ходех на уроци по класическа китара (5ти клас) първо се научих да свиря "Мила Моя Мамо" :) , а после Ода на Радостта на 2 струни (с акцент върхи първата :) )

А като си взех електрическа (4 години след като спрях да свиря) - май или "Smoke on the Water" или "God Save the Queen".

Отговорено

първите ми парчета:

sealed with a kiss

и

the house of the rising sun:)))

еееххх беше доста отдавна:))

the house of the rising sun ми беше много трудно

заради арпежа, ама от тогава немам проблеми с каквито

и да било арпежи (става въпрос с пръсти).

след това етюд#1 на вила лобос ми беше труден,

ама се справих и с него:)

после много ме кефеше baby i'm gonna leave you на цепелта;

и гаджетата много се кефеха също;)

после естествено анархията

и след това забих в класиката, а там са адски много;)

Отговорено

битълсите зачитат ли се?омг

иначе по-сериозното ми постижение, преди време, като започнах, беше zombie eaters на фейт. бях се върнал от няква почивка и не бях пипал китара от 2 седмици. седнах и както имах 5-6 часа свободно време я разнищих бърже.

Отговорено
абе е тва  :)  ханъма ли е

:)  ;)  ;)  :)  :)  ;)  ;)

УБИ МЕ!!!

По темата :

като тръгнах на уроци първото май беше " Тръгнал кос "(като за 5-годишна си е направо "Sometimes I fell like screaming" ;) ).Оттам нататък-идея си нямам кое ще да е било.Всичките си ги бях вадила по слух в оная крехка възраст прохождащо-метълска и кой знае коя касетка първо съм ръчнала в касетофона изстрадал с мисълта"Я дъ видйим си'а - куйо е туй,дйет' на мйен ши ми съ опъни?" ;)