AXE Отговорено Май 20, 2008 Отговорено Май 20, 2008 (Редактирано) ^^ Когато титаните говорят, и боговете мълчат Редактирано Май 20, 2008 от AXE Цитирай
metalhammer Отговорено Май 20, 2008 Отговорено Май 20, 2008 (Редактирано) Аз ли съм тъп или : Въпроса ти как да изкараш дет метъл от Лайн сикса или как по принцип се прави саунд за дет метъл ??? Гледам постове има и за двата варианта .... п.с. правопис Редактирано Май 20, 2008 от metalhammer Цитирай
Gibson Отговорено Май 20, 2008 Отговорено Май 20, 2008 щи кажем ся една схема ама не сам сигурен дали ще стане защото не сам я пробвал още но опитай тя е: овиличи си кубето на макс и саунда на китарата на много нисак и да е на клеар и даваи нагоре надоло да драскаш по парвите 3 струни ако не стане тъка опитай пък обратната да намалиш кубето доста и да усилиш на макс китарата ще чакам да чуя какво е станало Тва ще да е начина..... П.с. ако има тема за бисери тва го слагам доста напред в класацията Цитирай
SHARO Отговорено Май 20, 2008 Отговорено Май 20, 2008 (Редактирано) немога да се сдържа - попаднах в youtube на китарист който ползва Line 6 Spider 2 112 кубе http://youtube.com/watch?v=6vY8FZSdKyI и според мен звучи убийствено мисля че става и за дет, а вие? Редактирано Май 20, 2008 от SHARO Цитирай
Am-I-Evil Отговорено Май 20, 2008 Автор Отговорено Май 20, 2008 Ами ако питам как по принцип се прави саунд за дет метъл, то е ясно - става същата работа като "...купи си Порше!" Трябва ми да знам как да изкарам от Line 6 звука със адаптерите на Jackson-а. Аз се съмнявам, че настройката от клипа става за дет, може би ще трябва да се вдигне баса и вероятно малко високите. Цитирай
SHARO Отговорено Май 20, 2008 Отговорено Май 20, 2008 ^^^ е да клипа е с по metalcor-ски звук, но самия дист е добър и е само въпрос на настройки да си намериш подходящ саунд Цитирай
edgecrusher Отговорено Май 20, 2008 Отговорено Май 20, 2008 Ами ако питам как по принцип се прави саунд за дет метъл... Пич няма да имаш полза от това да питаш хората какъв звук на ТЕБ ти харесва. Според мен седни с китарата пред това кубе и пробвай ! Сам ще разбереш кой звук ти харесва най-много. Няма такова нещо като стандартен звук за Дет, Траш, Блек или какъвто и да е метъл. Аз свиря със Спайдър 2 (глава и кабиннет) от 4г. и звука съм си го правил сам. Не са твърде много амповете, които да са по-подходящи за такъв тип метъл от Спайдъра. Цитирай
MrDeath Отговорено Май 21, 2008 Отговорено Май 21, 2008 Предполагам е излишно да го казвам, но все пак се надявам, че си си свалил китарата тон-2-5-10. Иначе edgecrusher го каза, то няма стандартни настройки за дет или траш или квото и да е. Сядаш, мъчиш, пробваш и квото ти хареса. Ако нищо не ти хареса, ползваш най-приемливото. Цитирай
Recommended Posts