Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

така или иначе вече е поръчан от Тhomann,но все пак ще се радвам да прочета мнения и впечатления.....за VOX TONELAB LE

благодаря

Отговорено

е да......всички тия видея и презентации ги изгледах отдавна....имам в предвид някой,който е ползвал,чувал,и има впечатленя....

Отговорено (Редактирано)

Аз съм пробвал такъв.Определено си заслужава парите ама 800лв.....Надявам се догодина да се сдобия с такъв.

Редактирано от JimBeam
Отговорено

аз скоро си взех такъв. На мен ми допада. Обаче пада занимавка, докато си направиш звук. По принцип за по твърди неща не е препоръчителен, но аз изкарах и сравнително задоволителен тежък саунд.

Има хора дето имат отдавна такъв, по добре те да кажат, ако искат, Аз не съм го разучил много

Отговорено

и аз чух,че за относно heavy звука....че не е препрачителен....но това ми допада в смисал,че не "гоня" hi-gain heavy звук....

Отговорено
и аз чух,че за относно heavy звука....че не е препрачителен....но това ми допада в смисал,че не "гоня" hi-gain heavy звук....

Аз имам такъв и мога да ти кажа че си става и за heavy звук :greenball: процесора идва с мого яки готови бленди (поне мен доста от тях ме изкефиха) и дори не ми се наложи да променям кои знае какво :greenball: иначе съм пробвал и другите от този клас но този СПОРЕД МЕН звучи наи истински :greenball: ето можеш да чуеш как обажда http://media.putfile.com/Jem-8-Pepata това съм го правил с БИГ ЛИЙД :greenball: (бленда с която си идва процесора :greenball: )

• 2 weeks later...
Отговорено

Един колега съфорумник има и съм го чувал и пипал. Обсъждали сме го вече, потърси.

За проц определено вади ЯК саунд и изобщо много готин продукт е. Гаранция доста по-як от Босс. :D

Отговорено

Притежавам този процесор и съм доволен от него.Най-вече ,че е приложим за доста стилове музика и много добро качество на звука. За приложение от блус ,софт рок до хеви.Когато имах и Маршал кубе свирех в клийн канала му и звукът беше доста добър ,според моите представи.Ще изключа екстремния метъл с хай-гейн звучене въпреки че правих проби и може да се докара неща по-така. Ето една проба. Струва си парите. Имал съм и доста други от най-добрите Флор Процесори и мога да твърдя ,че Вокса е доста по-добре като дифиниция на звука ,ако мога така да се изразя.