kkertev Публикувано Май 15, 2008 Публикувано Май 15, 2008 Здравейте,днес попаднах на една китара която е вече моя, но не мога да разбера точният модел,и подробности за нея. Адаптери,тяло и тн. Нека по-запознатите да помогнат. Единственото което пише на китарата е: IBANEZ B804460 MADE IN JAPAN. И до там.ето снимки: Цитирай
DILETANT Отговорено Май 15, 2008 Отговорено Май 15, 2008 Струва ми се, че е от Artist-серията. Цитирай
Fashion Отговорено Май 15, 2008 Отговорено Май 15, 2008 Този е подобен и още един ,не знам точно кой модел е твоята, но изглежда добре. Цитирай
voodoochild Отговорено Май 15, 2008 Отговорено Май 15, 2008 мн.готина със здраве да си я ползваш апак щом джон скофилд свири с такава начи яката работа а../да кажа само че и покрифката на леглото с рисуващи мечета е яка,имам е същата Цитирай
slider Отговорено Май 16, 2008 Отговорено Май 16, 2008 Със здраве да си я ползваш Само от любопитство - за колко пари си я взел? P.S. и аз имам подобно чершавче с мечета мн карти Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Май 16, 2008 Отговорено Май 16, 2008 Ооо - заминала е китарата от Капъша! Цитирай
kkertev Отговорено Май 16, 2008 Автор Отговорено Май 16, 2008 Със здраве да си я ползваш Само от любопитство - за колко пари си я взел? P.S. и аз имам подобно чершавче с мечета мн карти За парите не казвам А чершавчето е на дъщеря ми Цитирай
Recommended Posts