Свилен Бас Отговорено Октомври 14, 2008 Отговорено Октомври 14, 2008 Ето малко актуални и от мен, сурови: Цитирай
James Hetfield Отговорено Октомври 14, 2008 Отговорено Октомври 14, 2008 Деца, не правете това у дома си... Цитирай
emka Отговорено Октомври 14, 2008 Отговорено Октомври 14, 2008 ..... кво да направа, реших да пусна ... това тука са адската банда .. забравих им името... снимката е от това лято, докато бях в Малта на езиково обучение страшни музиканти и мноооого големи пичове .... хахаххххх тая снимка е след концерта... един човек, който ги познаваше дойде при мене и направо поиска да ми направи снимка, понеже си спомням, каза ми "ти изглежда се кефиш на бандата, искаш ли да ви направя снимка заедно" и аз такава, отказах, при все, че ме беше яяко срам .... но той каза: "теб, да те е срам? не може да бъде, ти скачаш като заек", един вид "не ми обяснявай на мене" и т.н. иииии... да тааааа.... яко сме се поизпотили тука.. поредното зле.. нещо ми хлопа дъската изглежда.. позирам като за снимка .... :РрР едни страшно яки хора от Германия с които се запознахме в Малта.. пича е левичар, ама забива яко аре и другия път повече Цитирай
Nikifena Отговорено Октомври 17, 2008 Отговорено Октомври 17, 2008 Чудя се защо винаги се събирам с кретени??? Снимка от снощи - Кордата и аз. Един нормален няма Цитирай
fLiSk Отговорено Октомври 17, 2008 Отговорено Октомври 17, 2008 ^ Айде да правим бизнес в арабските страни бе Ники, с тая перука можем да ти вземем поне 20 камили и няколко не много оплюнчени меха с вода Цитирай
bulby Отговорено Октомври 27, 2008 Отговорено Октомври 27, 2008 Тази мрачна решителност предвещава down-tuned рифове в размер 17/12-ти може би? Цитирай
fLiSk Отговорено Октомври 27, 2008 Отговорено Октомври 27, 2008 Абе Пепиньо - за хляб ли си тръгнал с тия торби ? ( да не се обидиш, така се поздравявахме с приятели след тежка вечер едно време ) Цитирай
FONTARA Отговорено Октомври 29, 2008 Отговорено Октомври 29, 2008 От свирнята в клуб ТАМПЛИЕР в Шумен... който вече затвориха,и стана чалгарница да**а! Цитирай
edgecrusher Отговорено Октомври 29, 2008 Отговорено Октомври 29, 2008 От вчера след концерта. Цитирай
bony Отговорено Октомври 30, 2008 Отговорено Октомври 30, 2008 Това съм аз някой път Наздраве Цитирай
Monolith Отговорено Октомври 31, 2008 Отговорено Октомври 31, 2008 (Редактирано) A това пък съм аз много пъти: Шкембе?! Разбира се! Още веднъж отпред! Редактирано Октомври 31, 2008 от Monolith Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Ноември 3, 2008 Отговорено Ноември 3, 2008 Ето да ви покажа в каква Обстановка работих в петък....Хелоуин.... Това в дясно е нашио Дръммер или конкретно в заведението Перкусионист Облечен като ЗОро - Краси Брадъра Този Ветеран От Залива е пианиста Кико 12те пръстта а те тоя психопат с бела престилка и специалност "Гинеколог" съм аз.... снимките от сервитиорките ни още не съм ги получил.... ахахах П.С....снимки на вокалиста ни които беше бесен римлянин....така и не получих....за това липсва... Цитирай
Recommended Posts