kitaratapesho Отговорено Февруари 16, 2008 Отговорено Февруари 16, 2008 Абе така и не се научих да качвам снимки Цитирай
IgniteAll Отговорено Февруари 17, 2008 Отговорено Февруари 17, 2008 Хахах, Пешо, цял хостинг си взе, братле... Не си питал не сме ти казали как се качват снимките Може и галерийка да ти се направи. Готина снимка, но докато зацепя, че е в огледало и се блещих 2 минути на Гибсънчето. Цитирай
Свилен Бас Отговорено Февруари 20, 2008 Отговорено Февруари 20, 2008 Снощи, в нощта, след един арт-пъ-ъ'фо-о'ма-а-а'с с бас и глас, с певачицата нейде из селата в центъра на София... Цитирай
JD Отговорено Февруари 22, 2008 Отговорено Февруари 22, 2008 (Редактирано) Първо паля цигара... ...а после гледам кутията с отвращение Редактирано Февруари 22, 2008 от J D Fortune Цитирай
Steff Отговорено Февруари 22, 2008 Отговорено Февруари 22, 2008 (Редактирано) Малко от свиренето ни в Спайдър - В. Търново на 9ти февруари !Не се заблуждавайте от външния вид! Това е опасен престъпник, известен под псевдонима "Лудата Калинка" ! Гореупоменатото лице, на тъмно, замислящо тъмни афери с кодово име "Соло на клавир" Стратезите от Мировяне. На заден план се вижда шпионин на врага, дегизиран като сервитьорка. Това е китарист. Отглежда коса за специалния номер "свирене с къдрици". Тримата танкиста. Без кучето. Апаратурите отзад са декор. "...Колко пъти трябва да повтарям??? Си БЕМОЛ!!!!!!!!!!" Сговорна дружина - мазилка сваля... Редактирано Февруари 22, 2008 от Steff Цитирай
Ивелин Отговорено Февруари 22, 2008 Отговорено Февруари 22, 2008 (Редактирано) А пък аз и бях на държавния изпит на "Лудата Калинка", а ти Стефчо, не беше. Даже й отворих рояла...абе Жентълмен! Редактирано Февруари 22, 2008 от Ивелин Цитирай
Steff Отговорено Февруари 26, 2008 Отговорено Февруари 26, 2008 А пък аз и бях на държавния изпит на "Лудата Калинка", а ти Стефчо, не беше. Даже й отворих рояла...абе Жентълмен! Много благодарим за което Аз пък в този момент се забавлявах в шоуто на Азис Цитирай
fLiSk Отговорено Февруари 26, 2008 Отговорено Февруари 26, 2008 Един виетнамец от български произход... Същата вечер шапката просто изчезна за съжаление... Някакъв ненормален в снега... Пека се на лампа Преди около месец с шефа ми и колегата, на карнавала тук. Сериозни финансисти... Цитирай
edgecrusher Отговорено Февруари 26, 2008 Отговорено Февруари 26, 2008 Самоснимачка! Записвайки китари за новото парче на форумския дет-метъл проект! Цитирай
Свилен Бас Отговорено Март 2, 2008 Отговорено Март 2, 2008 О, не, тези агенти са навсякъде, дори когато човек е в кинефа, с контрабаса си ... Цитирай
Recommended Posts