F.I.N.E. Отговорено Август 23, 2006 Отговорено Август 23, 2006 Доволен от работата и пиещ мляко, туи съм аз ! снимка Цитирай
ba6 maistora Отговорено Август 29, 2006 Отговорено Август 29, 2006 ^ абе добре е, че си ти, ама защо си сложила тая червена грозотия отдолу да ти загрозява снимката и форума :wall: Цитирай
Sad But True Отговорено Август 31, 2006 Отговорено Август 31, 2006 Здрастииииииии, След едно седмично мотаене из Румънско вече сме си вкъщи. Ето тука малко снимки. ЦЪК Цитирай
ronia Отговорено Септември 1, 2006 Отговорено Септември 1, 2006 На туй нещо никой не знаеше как да му прочете ника (qbodp) и затова сега се назова ronia (обаче нашият Разбойник да не се тревожи) Цитирай
killer Отговорено Септември 9, 2006 Отговорено Септември 9, 2006 Тук съм до последната ми придобивка (за сега :twisted: ) :twisted: Марио :twisted: Цитирай
stratocaster Отговорено Септември 9, 2006 Отговорено Септември 9, 2006 честито килър снимката случайно да е правена на пътя Равда-Несебър? Цитирай
killer Отговорено Септември 9, 2006 Отговорено Септември 9, 2006 (Редактирано) Да преди половин месец по време на отпуската!!! Тя колата е на месец и нещо но едва тогава имах шанс да я снимам. Поздрави!!! :twisted: Марио :twisted: п.п. Ти Астра ли караш? Редактирано Септември 9, 2006 от killer Цитирай
stratocaster Отговорено Септември 9, 2006 Отговорено Септември 9, 2006 и не си се обадил да почерпиш :green: Цитирай
edgecrusher Отговорено Септември 9, 2006 Отговорено Септември 9, 2006 Хехе и аз точно щях да питам същото, защото пейзажа ми се стори много познат. И аз бях на почивка в Несебър преди месец и нещо. Ето тука една моя снимка след почивката у дома. Цитирай
eXile Отговорено Септември 10, 2006 Отговорено Септември 10, 2006 Ей ма на: Тука готвя скарата за кибапи А тва ше ми е обложката на първия самостоятелен албум Цитирай
Child^in^Time Отговорено Септември 13, 2006 Отговорено Септември 13, 2006 Туй е малко старичко ма си е култово. Рожден ден, пияни, пеещи.. голяма лудница А тая покривка на гърба ми никой не си призна, че я е сложил ... то никой не помнеше де...беше забавно и една негодна снимка от днес Цитирай
thurston Отговорено Септември 13, 2006 Отговорено Септември 13, 2006 чайлдинтайм, каква е китарката на последната снимка. имам тяло от такава (или е бас с подобна форма, и аз не знам..). български ли са? обаждат ли добре? Цитирай
Recommended Posts