Sora Namo Отговорено Януари 11, 2014 Отговорено Януари 11, 2014 (Редактирано) Evtim Djerekarov ! Разбрах те... уча се винаги от всички,благодаря ! Успехи от мен : )))) Вяра Иванова,добре заварили! приятно ми е да се запознаем Анна се казвам ! хихи така де .. има си неща, с които не съм съгласна имах пред вид , и също които казваш, но предполагам , че няма да се стигне до консенсус, тъй като са конкретните термини , употреба на понятия и тн ! (че диафрагмета не е мускул,които можем да управляваме, че няма резонарторни кухини в челото, резонаторите на гръдния кош са костите )Иначе в основен смисъл кзваме едно и също в случая! : ) Хубава вечер )))) Редактирано Януари 11, 2014 от Sora Namo Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Януари 12, 2014 Отговорено Януари 12, 2014 Мхм ... Дали разбрах какво си написала? Значи "Никой нищо конктретно не казва по темата в крайна сметка" в първия ти пост да се чете : Така де, нямам с какво да допринеса към темата, но за да се включа ще заявя, че нищо от написаното в темата не е конкретно по темата, макар че всъщност трябваше да напиша, че "има си неща, с които не съм съгласна имах пред вид". 1 Цитирай
Sora Namo Отговорено Януари 12, 2014 Отговорено Януари 12, 2014 (Редактирано) охооооо , шах и мат с пешката, тооолкова сложна мисъл нямам !!! Явно ти трябва занимание,трябва да се признае, че си видяла тънката нишка на всичко Така да бъде , няма претенции! Права си Редактирано Януари 12, 2014 от Sora Namo Цитирай
Ivanoff Отговорено Януари 16, 2014 Отговорено Януари 16, 2014 Боже ти Sora Namo, направо незнам от къде падаш. То ако нямаше такива техники и свиване на гласни връзки, значи по твое мнение рока и метъла не съществуват. Нали за това Аксел Роуз има няколко операций на гласните връзки ... Цитирай
spd7693 Отговорено Януари 22, 2014 Отговорено Януари 22, 2014 Аз не одобрявам "напрегнат " начин на пеене , именно това е което казвам , че всеки глас има собствена стойност , това , че велики рокаджии пеят по е определен начин не означава , че всеки може , то е до анатомия , дух , душа .... Ако беше инак всеки щеше да го може Нека не гледаме монетата като една или друга страна тя има стойност , идентичност.Не виждам смисъл да се напъват каквито и да е струни , за да се постигне нещо ! Браво за темата и добре е това , което си написал в началото като грижа за гласа,аз самата се уча от такива съвети : )))))))Поздрави А с тая корна дето си я вдигнала, я вземи ми обясни кой хеви метъл певец не пее "напрегнато"? Много ми е интересно да знам какво точно пеене харесваш и с какво точно пеене са занимаваш. И ми обясни в действителност какво искаш да кажеш с този пост. Цитирай
Sora Namo Отговорено Януари 23, 2014 Отговорено Януари 23, 2014 (Редактирано) От вашето менение от всяко дърво може да стане свирка, щото като се напъне и ще пее хеви метъл !!!!!!!!!! Щом назорването е изведено като най-важно Редактирано Януари 23, 2014 от Sora Namo Цитирай
spd7693 Отговорено Януари 23, 2014 Отговорено Януари 23, 2014 Ти на мене подиграваш ли ми се? Казах ти дай пример. Или "мьетъл" ти въобще не слушаш. Цитирай
Sora Namo Отговорено Януари 23, 2014 Отговорено Януари 23, 2014 Така ......spd7693 Не бива да се бърка метъл музиката с рок музика от двата бранша мога дам примери с велики, ама наистина грандиозни хора, пред които само мога да замълча! Не те знам кой си и не искам да знам , но явно снимката ми с короната е по-добре от нищо !Смешно в случаят е само поведението , а е трагико комично положението! При още един коментар от теб отпратен до мен , ще се свържа с администраторите! Цитирай
spd7693 Отговорено Януари 23, 2014 Отговорено Януари 23, 2014 А, така вече съм съгласен! И няма нужда да се свързваш с тях, под модераторски контрол съм. Щом са ми пуснали съобщението, значи не съм нарушил никое правило. И понеже и аз не те знам коя си и не ме интересува, ще те посъветвам и ти да не пишеш повече по мой адрес. Хайде сега по живо по здраво. Цитирай
Big Bad Wolf Отговорено Януари 4, 2016 Отговорено Януари 4, 2016 Също така не яжте млечни продукти, не консумирайте много студени или много горещи неща, яжте люто повече, отколкото можете да понесете и пийте Йегер на поразия. Заниманията по пеене да са най-много по 2 часа на ден.. и, абе, като се замисля, най-добре недейте да пеете... Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 21, 2016 Автор Отговорено Януари 21, 2016 Е, всяка дейност води до някаква умора. Едва ли можеш примерно, да тичаш цял ден. Цитирай
malena_m Отговорено Април 3, 2016 Отговорено Април 3, 2016 Според мен това е полезно за начинаещите, както и е написано.Затова не смятам, че има нещо, което да се критикува, след като това е за новаци в пеенето, които искат да започнат отнякъде.Полезно и невредимо ! Цитирай
Recommended Posts