Jump to content
Българският форум за музиканти

Има ли ""качествен контрол" ?

pepata

Recommended Posts

не е в техен интерес.

То и телефонен терор, психоатаки под формата на интервюта за работа, заплахи в интернет пространството и прочие други изцепки уж не би трябвало да са в техен интерес, ама на - любуваме се на такива неща от тяхна страна :godbless:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да питам, как при този огромен избор от китари, включая Фендери, не можа да си избереш?

Според мен най - добрия избор е ти да си го направиш, като тестнеш тези, които ти допадат като визия и цена.

Ако е много зор за някакъв определен мексико страт, тогава поръчваш, плащаш и изчакваш да пристигне.

За самото сетване, в магазина има хора, които могат да го направят (според моите разбирания) перфектно. А и не само в магазина, китари се сетват периодично според нуждите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

еми тръгнали сме да затваряме темата явно....да трябва да се подпише и предплати за поръчка на артикул,който нямат в наличност.С риск да откажат да ми продават вече ще споделя,че е имало доста случаи на неща,които не пристигат меко казано на време.В договора за доставка пишеше(преди,сега не знам как е),че "нещото" трябва да пристигне за ~40 дни....и е написано точно така,с този знак.При случаите,които споменавам сроковете са надвишавали 2-3 месеца и клиенти са идвали разярени в магазина и....продавачите(сред които съм бил и аз,вече бивш) мачкат кепето...тва е!Но да речем,че тези неща се считат за нормални тук и е вероятно и други фирми го правят.Въпроса е,че те са и доста "отмъстителни" :godbless: и няма прошка за тези,които "злословят" из форума.А съвсем като офтопик,ще разкажа лична случка-преди месеци продадох един Мюзикмен тук във форума,китара купена от Сащ,ползвана и т.н. на цената от 2200 лева,при тях нова беше 4000.Просто отидох един ден и ми казаха,че има забрана да пробвам каквото и да било в техния магазин :recourse: В този ред на мисли ми се иска много модераторите да не затварят темата,поне не веднага,ясно че всеки е длъжен сам да си провери как седят нещата,но тук става въпрос за системно некоректна фирма,чиито нарушения закона не ги лови.Мислил съм си да вдигам патардия,да ида в магазина с хора от агенцията за защита на потребителите,но нищо няма да излезе,просто най-учтиво ще ми дадат да пробвам каквото искам :recourse: С този пост не ви казвам,да не пазарувате от там,напротив,в интерес на истината са доста добре заредени,спазват си работното време и продавачите са наистина отзивчиви.Неща,с които конкуренцията не се справя.

Редактирано от spongebob
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хм, аз мислех че с времето са помъдрели и са се 'оправили' и бях почнал да си пазарувам разни неща от тях. Ама май всичко си е по старому, просто вече няма гласност на нещата (защо ли!?). Май пак ще налагам ембарго :godbless:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да питам, как при този огромен избор от китари, включая Фендери, не можа да си избереш?

Според мен най - добрия избор е ти да си го направиш, като тестнеш тези, които ти допадат като визия и цена.

Ами аз държа да е Fender Standard Strat HSS - Electric Guitar - Arctic White, Maple Fretboard :recourse: а в момента такава няма ;)

А иначе и на мен ми е ясно че най добрия избор аз да си го тествам на място :recourse:

В момента има две HSS но никак не ми допадат като цвят :godbless:

Аз съм редовен клиент на магазина и до сега хората винаги са били коректни просто искам да се подсигуря за да не стане издънка :cheers2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе хора, не ви ли писна?

Всеки ден едно и също. За реклама в този форум се плаща. Омръзна ми от този guerrilla marketing!!!

Повече не искам да виждам теми за този магазин. Писано е достатъчно.

П.С.

Темата е затворена. Моля ВИП листата да не пише след мен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.