kitaratapesho Отговорено Май 8, 2008 Share Отговорено Май 8, 2008 не е в техен интерес. То и телефонен терор, психоатаки под формата на интервюта за работа, заплахи в интернет пространството и прочие други изцепки уж не би трябвало да са в техен интерес, ама на - любуваме се на такива неща от тяхна страна Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Май 8, 2008 Share Отговорено Май 8, 2008 Да питам, как при този огромен избор от китари, включая Фендери, не можа да си избереш? Според мен най - добрия избор е ти да си го направиш, като тестнеш тези, които ти допадат като визия и цена. Ако е много зор за някакъв определен мексико страт, тогава поръчваш, плащаш и изчакваш да пристигне. За самото сетване, в магазина има хора, които могат да го направят (според моите разбирания) перфектно. А и не само в магазина, китари се сетват периодично според нуждите. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
spongebob Отговорено Май 8, 2008 Share Отговорено Май 8, 2008 (Редактирано) еми тръгнали сме да затваряме темата явно....да трябва да се подпише и предплати за поръчка на артикул,който нямат в наличност.С риск да откажат да ми продават вече ще споделя,че е имало доста случаи на неща,които не пристигат меко казано на време.В договора за доставка пишеше(преди,сега не знам как е),че "нещото" трябва да пристигне за ~40 дни....и е написано точно така,с този знак.При случаите,които споменавам сроковете са надвишавали 2-3 месеца и клиенти са идвали разярени в магазина и....продавачите(сред които съм бил и аз,вече бивш) мачкат кепето...тва е!Но да речем,че тези неща се считат за нормални тук и е вероятно и други фирми го правят.Въпроса е,че те са и доста "отмъстителни" и няма прошка за тези,които "злословят" из форума.А съвсем като офтопик,ще разкажа лична случка-преди месеци продадох един Мюзикмен тук във форума,китара купена от Сащ,ползвана и т.н. на цената от 2200 лева,при тях нова беше 4000.Просто отидох един ден и ми казаха,че има забрана да пробвам каквото и да било в техния магазин В този ред на мисли ми се иска много модераторите да не затварят темата,поне не веднага,ясно че всеки е длъжен сам да си провери как седят нещата,но тук става въпрос за системно некоректна фирма,чиито нарушения закона не ги лови.Мислил съм си да вдигам патардия,да ида в магазина с хора от агенцията за защита на потребителите,но нищо няма да излезе,просто най-учтиво ще ми дадат да пробвам каквото искам С този пост не ви казвам,да не пазарувате от там,напротив,в интерес на истината са доста добре заредени,спазват си работното време и продавачите са наистина отзивчиви.Неща,с които конкуренцията не се справя. Редактирано Май 8, 2008 от spongebob Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AXE Отговорено Май 8, 2008 Share Отговорено Май 8, 2008 Хм, аз мислех че с времето са помъдрели и са се 'оправили' и бях почнал да си пазарувам разни неща от тях. Ама май всичко си е по старому, просто вече няма гласност на нещата (защо ли!?). Май пак ще налагам ембарго Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pepata Отговорено Май 8, 2008 Автор Share Отговорено Май 8, 2008 Да питам, как при този огромен избор от китари, включая Фендери, не можа да си избереш?Според мен най - добрия избор е ти да си го направиш, като тестнеш тези, които ти допадат като визия и цена. Ами аз държа да е Fender Standard Strat HSS - Electric Guitar - Arctic White, Maple Fretboard а в момента такава няма А иначе и на мен ми е ясно че най добрия избор аз да си го тествам на място В момента има две HSS но никак не ми допадат като цвят Аз съм редовен клиент на магазина и до сега хората винаги са били коректни просто искам да се подсигуря за да не стане издънка Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
musicman Отговорено Май 8, 2008 Share Отговорено Май 8, 2008 Абе хора, не ви ли писна? Всеки ден едно и също. За реклама в този форум се плаща. Омръзна ми от този guerrilla marketing!!! Повече не искам да виждам теми за този магазин. Писано е достатъчно. П.С. Темата е затворена. Моля ВИП листата да не пише след мен. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts