inqubus Публикувано Май 6, 2008 Публикувано Май 6, 2008 Едно миналогодишно демо на една песен, която ще влезе в новия ни албум, който пък ще излезе до 1 месец. Може да чуете Tyk! Цитирай
The_Final_Cut Отговорено Май 6, 2008 Отговорено Май 6, 2008 Мен ме изкефи! Принципно не слушам такава музика, ама ми хареса. И вокала е много добър. Само че защо само 2 пъти се повтаря мелодиния мотив? Пък той е супер свежа идея и e зарибяващ. Според мен би трябвало да се повтари поне още 2-3 пъти! Иначе браво! Цитирай
simeon4o Отговорено Май 7, 2008 Отговорено Май 7, 2008 Евала кърти! Мелодията верно е готина , така че може да я наместите още на 1 -2 места. Солце не чух май? Добре е ! Цитирай
bulby Отговорено Май 7, 2008 Отговорено Май 7, 2008 (Редактирано) Гледах ви веднъж заедно с DistortmenT, тогава тотално ме изкъртихте, сега пак П.С. Съгласен съм с коментара на simeon4o, мелодичния вокал много яко влиза и би било супер да го има повече Редактирано Май 7, 2008 от Angermeans Цитирай
Recommended Posts