spotlight_kid Отговорено Ноември 16, 2004 Отговорено Ноември 16, 2004 абе хора ако и вие свирите на шибан китайски касетофон ша рзберете че процесора в този случай е манна небесна...иначе в репетиционната ни има роланд и разбира се Маршал....в роланда ефтиния ми Зум къса глави,като го бучна в драйв канала с по-малко гейн от процесора става лудница+капсулираните адаптери става що годе добър саунд/поне не съм чул по-добър от друг начинаещ
James Hetfield Отговорено Ноември 19, 2004 Отговорено Ноември 19, 2004 Аз залагам на аналогов дистер + някое лампово кубенце . Процесорите имат по-сух звук, колкото и да усилваш басовете. Но не бих отказал и един процесор де
Fenix Отговорено Ноември 19, 2004 Отговорено Ноември 19, 2004 Според мен и двете неща си имат плюсове и минуси - зависи от процесора... има невероятно добри процесори, които в коминация с готини "камиончета" Праскат невероятен саунд... Абсолютно правилно. Лично аз предпочитам отделните ефекти, но не мога да кажа че те са по-добри от процесорите и обратното. Аз просто не се кефя на идеята 200 в едно. Предпочитам 2-3 ама истински качествени. Разбира се че има супер яки процесори, не ме разбирайте грешно .
TubeFan Отговорено Декември 8, 2011 Отговорено Декември 8, 2011 Интересно би било да чуем мнението на участниците в темата 7 години по-късно: дали вече дигиталните технологии задминаха аналоговите по качество на саунда?
synchu Отговорено Декември 8, 2011 Отговорено Декември 8, 2011 Престани да вадиш отгоре теми от 2004! Нормално е повечето от линковете да не са на линия! Дори сайтовете вече ги няма. Повече от половината потребители по тези теми също не посещават форума!
Recommended Posts