AXE Публикувано Април 30, 2008 Публикувано Април 30, 2008 Някой може ли да ми препоръча VST plugin, който ще ми помогне да си преставя, че китарата ми е настроена в B (примерно) Пробвах 1-2, ама имаха някакво странно пулсиране на звука, което не можах да разкарам. Та ако някой знае за някой читав, ще се радвам да ми спести търсенето Цитирай
Jordan_J Отговорено Април 30, 2008 Отговорено Април 30, 2008 Някой може ли да ми препоръча VST plugin, който ще ми помогне да си преставя, че китарата ми е настроена в B (примерно) Пробвах 1-2, ама имаха някакво странно пулсиране на звука, което не можах да разкарам. Та ако някой знае за някой читав, ще се радвам да ми спести търсенето Трудна работа ... Ти искаш транспониране с ... 5 полутона ... Трудно ще постигнеш задоволителен резултат, но не е съвсем невъзможно. Цитирай
AXE Отговорено Април 30, 2008 Автор Отговорено Април 30, 2008 Е щом Zoom-a ми, който е произведен преди поне 7-8 години, можеше да вдига и да сваля до октава, значи през 2008 се предполага да има софтуер за PC, който да прави същото Че няма да е най-върховния звук - ясно. Ама за без пари толкоз Цитирай
the_gorer Отговорено Април 30, 2008 Отговорено Април 30, 2008 Antares AutoTune. Или поне това е плъгинът, който се използва най-широко в професионалните среди за питчване в реално време, без (ужким) много артефакти. Цитирай
AXE Отговорено Май 6, 2008 Автор Отговорено Май 6, 2008 Седнах да го поразцъкам. Единствено успях да сваля с половин тон, като промених опорната честота. Това ли му е максимума, щото мен малко повечко ми трябват Поне тон да сваля Цитирай
Slav Отговорено Май 6, 2008 Отговорено Май 6, 2008 (Редактирано) Щом Zoom процесора ти може да транспонира до октава, защо не ползваш него ? Редактирано Май 6, 2008 от Slav Цитирай
presly Отговорено Май 6, 2008 Отговорено Май 6, 2008 В GuitarRig-a нямаше ли питчшифтър? Аутотюна е абсолютно неподходящ за целта. Цитирай
Recommended Posts