AXE Отговорено Май 2, 2008 Отговорено Май 2, 2008 Едно кратко семпълче и от мене - цък Направо мед ми капе на душата от тоя звук Кучешата верига е: китара -> М-Audio Fast Track -> Revalver със съвсем леко пипнат същия пресет като на горера Отивам да свиря, че много яко Цитирай
MR_STENCH Отговорено Май 3, 2008 Отговорено Май 3, 2008 Хайде един кратък и от мен с моята "модната" версия на пресета . Сменил съм басбокс-а в началото с Texas Treble Maker, импулса в кабинета е друг, намален е крънча и съм добавил малко EQ... за да стане малко по-плътно го драснах в 4 трака... това е: http://media.putfile.com/Revalver-Sandman Цитирай
Slav Отговорено Май 5, 2008 Отговорено Май 5, 2008 Нещо не мога да отворя видеото Дава ми, че клипа е махнат от юзъра Цитирай
the_gorer Отговорено Май 5, 2008 Автор Отговорено Май 5, 2008 ^ Хаха, махнах видеото, защото някакви пичове писаха, че съм голем селяк заради мЙекия ми източен говор. В София всеки с говор от зад Ятовата граница атоматично се обявява за селянин и шопите дори не знаят, че при нас пък техния изговор минава за крайно смешен и слески. Кво да прайш - България. Семпъла на АХЕ звучи много топло, като записан с Лес Пол. Този семпъл с дублираните китари на Мистър Стенч също звучи благо и наситено. Абе Ревалвера рулира. Скоро ще изненадам тълпата с нещо Ревалверско. Дано само изненадата да не се забави заради снимането и монтажа на видеоклипа. Цитирай
edgecrusher Отговорено Май 7, 2008 Отговорено Май 7, 2008 Запиши го наново със субтитри за софетата, дето мама и тати им са от Павликени например хахахахаха Цитирай
Slav Отговорено Май 15, 2008 Отговорено Май 15, 2008 Простаци ... аз съм гледал твои видеота и въобще не мисля говора ти за мек ... ама както и да е ... добре, че успях да видя веднъж клипчето и мога да кажа, че този звук, изкаран от Ревалвер, направо кърти отвсякъде ! Цитирай
ANDiTKO Отговорено Август 6, 2008 Отговорено Август 6, 2008 Ноо яко.Кой preset си ползвал. Мога да кажа че и на мен ми харесва новия ReValver Mk III.Та нали е на Peavey Цитирай
Recommended Posts