the_gorer Публикувано Април 25, 2008 Публикувано Април 25, 2008 Това е специално за младите китаристи. Знам, че обожавате Металика и ето ви тук едно видео, което се надявам да ви свърши работа точно за вадене на звука на Металика. http://www.youtube.com/watch?v=yV6iVngwsEc Цитирай
bratmito Отговорено Април 25, 2008 Отговорено Април 25, 2008 Можеш ли да пуснеш и един семпъл записан директно в компютъра,не през камерата,защото така се згомнясва звука и неможе да се добие пълна представа. 10Q Цитирай
Fenix Отговорено Април 25, 2008 Отговорено Април 25, 2008 ^Човече, не можеш ли да си го свалиш и да пробваш? Наистина е як звука също и с трипъл Хса стават яки работи ала Но Реморсе. Ако има причина, поради която не можеш да си свалиш демото, ще ти драсна един семпъл с директ аут от ревалвето с въпросния пресет, нямаш проблеми, ама е по-хубаво ти да си го чуеш, за да си го пипнеш както на теб си ти харесва. Иначе наистина много много яко звучи! Цитирай
the_gorer Отговорено Април 25, 2008 Автор Отговорено Април 25, 2008 Окей, ще запиша директно. Само да спомена, че знам поне по два различни начина за свирене на всеки еидн отделен риф в Seek And Destroy и не ми се прави проверка кой от тях е най-подходящ и най-близо до оригинала. Цитирай
bratmito Отговорено Април 25, 2008 Отговорено Април 25, 2008 Споко,тва е тема в която ще слушаме звук,а не свирене. Fenix : Исках един семпъл за да знам дали да го свалям въпросния Ревалвър.По принцип не свиря със софт,или ползвам само импулси и затова ми е интересно да чуя.Ако е добра програмата ще я сваля да я видя,но избягвам да позлвам драйв от компютъра,защото и аудио картата ми е много зле и компа не ми е особено добър като цяло.Иначе благодаря за предложението. btw това VST плъгин ли е или stand alone програма? Цитирай
edgecrusher Отговорено Април 25, 2008 Отговорено Април 25, 2008 'кат не зна'иш - питай! Ония знае всичко Цитирай
the_gorer Отговорено Април 26, 2008 Автор Отговорено Април 26, 2008 (Редактирано) Ето един семпъл с директно включен Revalver MK III http://media.putfile.com/seek--destroy---R...ver-MK-III-test Пресетът е Creme de la creme. Басът и барабаните са от МИДИ файл. ЕДИТ: Сега като слушам май пре-много съм надул високите през мастъринг плъгина. Редактирано Април 26, 2008 от the_gorer Цитирай
the_gorer Отговорено Април 26, 2008 Автор Отговорено Април 26, 2008 Ето го същият семпъл, но този път без никакви допълнително добавени високи от мастъра. Това е чистият, необработван звук на Ревалвер-а. http://media.putfile.com/Seek--Destroy---R...no-master-highs Цитирай
Fenix Отговорено Април 26, 2008 Отговорено Април 26, 2008 @Bratmito ВСТе. Точно това ми беше идеята, да го пробваш, щото всеки си има собствен вкус малко или много, но съм убеден, че туй може да угоди на много вкусове . А и е 50 МБ и е фрий. И аз съм със гадна карта, това въобще да не те притеснява. В смисъл, добро е за някакъв биващ запис на идеи, не е задължително да свириш през него (т.е. ако имаш латенция). Аз още си свиря през кубето, ама като нямам мик да го озвуча - ревавле Цитирай
the_gorer Отговорено Април 26, 2008 Автор Отговорено Април 26, 2008 Работата е там, че Ревалвер МК 3 звучи изцяло аналогово и може спокойно да се записват сериозни неща с него. За мен това е първият истински звучащ амп и каб симулатор, който напълно елиминира нуждата от сложно озвучаване на кубета и другите мъки, които вървят ръка за ръка с аналоговия запис. А и може да се ползва за ре-ампване на записан чист сигнал в реално време и без главоболия - това е едан от идеите на VST версията. Определено не е фрий, но с демото може да се репетира в къщи, ако не те притеснява невъзмжността за сейвване на твоите custom пресети и периодичното изсъскване, което вкарва демото на всеяка 1 минута или някъде там. Цитирай
the_gorer Отговорено Април 27, 2008 Автор Отговорено Април 27, 2008 ^ Дано да е приятелска обич... Цитирай
DeadWing Отговорено Април 29, 2008 Отговорено Април 29, 2008 ^ Дано да е приятелска обич... xixix са и ако кажеш къде точно то ла бля бля бля Цитирай
the_gorer Отговорено Април 30, 2008 Автор Отговорено Април 30, 2008 ^ В другата тема вече ти отговорих. Задаваш ми въпроси в няколко теми едновременно и същевременно на ЛС в Ютюб. Пиши на едно място, защото малко взех да се обърквам. Много други хора от форума също могат да ти отговорят на въпросите. Пиши каквото имаш да питаш в една тема и ще получиш всички отговори. Цитирай
Recommended Posts