Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Але-хоп!

Здравейте!

Радвам се, че най-накрая мога да споделя няколко неща тук. Това определено е вторият ми профил тук, тъй като първият беше адски пасивен. Реших, че трябва да започна отначало.=)

Натъкнах се на този преди няколко години и удоволствие тайничко си го четях.

Преди няколко години започнах да слушам рок и хард рок и в един момент това се превърна в начин на живот. Сигурна съм, че много добре знаете за какво става въпрос. =) Преди всичко се радвам много на black sabbath, alice cooper, банди като Saxon, Rose Tattoo, Aria, DDT und Tesla (много държа на руските :crying:), освен това харесвам страшно самостоятелните проекти на Рони Джеймс Дио. Понякога има и пънк като Рамонс или Пениуайс. =)

А пък от тази година, откакто уча унгарски мога да се радвам и на много унгарски групи, които са си истинска класика :hooray: Силно препоръчвам EDDA

Але-хоп! Освен това се надявам това лято да отида на Зигет фестивал в Будапеща =), до който остават само 109 дни =)

Надявам се да се забавляваме заедно =)

P.s. обичам и фотопшоп цс3 освен всичко останало[/font]

• Отговори 48
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

Добре дошла..отново:crying:

Приятно изкарване тук. Аз от 3 години съм зарибен и не мога да се откъсна от този форум:hooray:

BTW да разполагаш с дискографията на Pokolgép? Една група от детството ми, чието творчество още нямам.

Отговорено

Благодаря ти за гостоприемството! ;)

приятно съм изненадана с Pokolgép =).. но за съжаление далеч нямам цялата им дискография; имам само първите им албуми, а доколкото знам, те са издавали и в последните години :thumbdown: и ако мога да помогна с това ;)

Отговорено

Здрасти, сладко. :thumbdown:

Това за Саксън е направо невероятно, дано да не ги споменаваш покрай другото.

А като стана дума за маджарска музика, вехтите чичовци да ти наповнат за Хобо блус бенд, Локомотив ГТ, Омега и моите любимци от Неотон фамилия.

Отговорено
.... Омега .......

Зверове... скоро копах из плочите и попаднах на една, за да установя, че Респрома още бачка, въпреки че едната колона пука нещо...

Иначе - Велсоте на пре-записаната един вид :thumbs_up:

Отговорено

@ sa6tiat , благодаря за посрещането! Саксън започнах да слушам с 747; имам толкова любими техни песни, които никога няма да ми писнат като песните от wheels of steel; песни като and the band playes on :rocker: (a пък в последния им албум имат песен, която много добре ми се връзва тематично: Atilla the Hun ;) )

@ the_gorer, добре заварил ;)

@ synchu =) много хубава находка :cheers2:

@ CursedSoul, ;) приятно ми е отново да съм тук, а на теб ти благодаря за посрещането!

Отговорено
освен това харесвам страшно самостоятелните проекти на Рони Джеймс Дио.

Tи си моя човек. ДИО Е НАЙ ГОЛЕМИЯ!!! l_e35563f7d0acf5ac2730474e5a4b702c.gif

Добре дошла.

Нещо ме кефи как се представяш.

Отговорено

Въх ,ако през 80те съм вярвал,че след 20години пак ще се слуша същото :)

...ам добре дошла - кавам го на БГ ,щот не знам Хунгарски :cheers2:

Отговорено

ахах, страхотни сте и сте адски гостоприемни! Освен това не мога да повярвам, че има толкова хора, които се радват на унгарски рок?! уаау! МНОГО съм доволна :cheers2:

С удоволствие ще слушам и обсъждам нови парчета с хора като вас =)!

Отговорено (Редактирано)

Добре дошла!

Унгария...мдам - Габор Пресер!

Мисля..хм, беше точно от Locomotiv GT и Omega той.

Но аз ще го запомня с рок-балета му "Репетицията", нещо невероятно за комунистическите времена, мхм...

Друг "човек"..или "група", така и не разбрах нищо нито от касетката, нито от плочата - SLAMO.

Найс звук вадеха... (май зад тях стоеше Istvan Slamovits, който се оказа, че пише музика за филми също).

Редактирано от drgoa.r