headless Публикувано Април 20, 2008 Публикувано Април 20, 2008 здравейте на всички четящи тази тема имам въпрос към вас,и той е дали има някой член на този форум,притежаващ DEAN,и ако да нека да каже от къде и как се е сдобил с него,защото ми е много интересно това че тази марка китари просто липсва тук в БГ. а и също така според вас дали не ги внасят,защото можеби няма търсене,което вече подсказва че не са добра марка китари или според вас има нещо друго,защото аз лично ходих до кънда-мънда в диеия за да си взема точно тази марка китара,и не мисля че е лоша марка,и дори бих казал че е точно обратното много ще се радвам ако тук има и други като мен със DEAN,и съответно разбера и вашите мнения по въпроса -_- Цитирай
headless Отговорено Април 20, 2008 Автор Отговорено Април 20, 2008 (Редактирано) имах предвид,че си донесох китарата от 15000км. разтояние отвъд океана. А сега някой ще ме попита ли отвъд кой океан и защо от там!!! нека не четем ненужни коментари на мен лично наистина много ще ми е интересно да разбера колко горе долу човека тук в БГ са със DEAN,и мнението им за тях,а и не само тяхното за тази марка китари Редактирано Април 20, 2008 от headless Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Април 20, 2008 Отговорено Април 20, 2008 А защо ти е нужно чуждо мнение по този въпрос? Твоето мнение за твоята си китара не е ли достатъчно меродавно? Цитирай
KingdomX Отговорено Април 21, 2008 Отговорено Април 21, 2008 ^Идеята според мен не е за мнение, а за това колко хора от форума са с Деан Обяснил е поради каква причина е пуснал темата +1 Dean Evo XM moded - китарата ми е от Headless - дошла отвъд океана Много яки китарки и аз много и се кефя, е кефя се още повече на неговата, но това е друга тема...сигурно затова не ми дава да я барна Цитирай
headless Отговорено Април 27, 2008 Автор Отговорено Април 27, 2008 Е Стига бе не може само 2-ма човека да имат DEAN в България!!! Има ли други? Хайде, очаквам още хора да пишат . Цитирай
Overdrive Отговорено Април 27, 2008 Отговорено Април 27, 2008 и ако има още какво - ще обсъждате колко велика е марката ли? Цитирай
SlipFly Отговорено Април 29, 2008 Отговорено Април 29, 2008 в Бууулгария може да не са 2ма можеби в форума сте двама но едва ли ...и да Дийн е страхотна марка но както при всяка такава има Дийн и Дийн Цитирай
RockoBG Отговорено Април 29, 2008 Отговорено Април 29, 2008 В момента в който сбера $ 4 500 за Солтеро, ще има и още един Цитирай
Reveille Отговорено Януари 26, 2010 Отговорено Януари 26, 2010 Dean ZX, черен с къстъм модификации от моя страна :> Макар и китайска, качеството е супер, звука е невероятно добър и със стоковите адаптери и с даймбъкъра който сложих Внесена от Испания, излезе ми тънкажно за 400 точки :> Честно казано.. преди да я взема не бях запознат с марката .. но след като съм свирил на китари на други марки .. мнението ми е, че Dean за мен са №1 марка евър .. говорим за цената и за качеството .. да не говорим за красивите им форми на китарите Смятам за в бъдеще като се опарича да се лепна на един черен Рейзърбек с флойд.. но има време и до там :> Цитирай
Pwnzorafied Отговорено Януари 26, 2010 Отговорено Януари 26, 2010 О дааааа рейзърбека с флойд е супер сексапилен! Цитирай
biala Отговорено Януари 26, 2010 Отговорено Януари 26, 2010 (Редактирано) Много са ръбати тия Dean... На външен вид поне не ме кефят ама важен е звука Пуснете някой sample да чуем - щом сте решили да ги хвалите да не са само празни приказки. Няколко такта чиста китара и да чуем какъв звук вадят. Редактирано Януари 26, 2010 от biala Цитирай
Reveille Отговорено Януари 26, 2010 Отговорено Януари 26, 2010 Бих дал, но няма да е реално, понеже моета вече няма много общо със стоковия вариянт .. на бридж даймбъкър, а на нек преместих стоковия от бридж-а .. и звучи мега плътно .. и дървото е доста качествено бих казал .. но да, някой колега да даде реален запис Цитирай
Yo The Real Отговорено Януари 26, 2010 Отговорено Януари 26, 2010 Харесват ми V-моделите, но... тая огромна глава ме дразни много. Обаче ако ми трябва да избирам измежду всичките метъл-машини за някоя истинска бруталия, това ще бъде. Честито на всички Дийновци, късметлии са. Цитирай
Acei Отговорено Февруари 7, 2010 Отговорено Февруари 7, 2010 и аз съм фен на дийн и бих си взел един DECEIVER във вариант с EMG адаптери ако някой знае има ли официален вносител за България да подскаже моля визиартс ги имат в листите си с китари, но не може да се пипне инструмента, което ме притеснява ако някой знае вносител да се обади моля ако мое и на ЛС ще е супер поздрави Цитирай
AngusYoung Отговорено Февруари 7, 2010 Отговорено Февруари 7, 2010 Нз но мен поне на външен вид ми харесва Армърфлейма.И доколкото прочетох из нета e доста добра машина. Цитирай
Recommended Posts