Чаената Ян Публикувано Април 19, 2008 Публикувано Април 19, 2008 (Редактирано) Преди доста години се сдобих с испанска китара Elcano, която още тогава купихме 2 ръка от един оказион на 5-те кюшета, а и доста посвирих на нея. Обаче от немърливост ли, от кво ли, с годините й се развали лака на места. Пукнала се е горната дъска на резонаторната кутия, подбита е тук-там и бих искала да я поверя на някой, който обича китарите и разбира най-вече от акустически инструменти, за да ми я пооправи. Та да знаете кой? Преди време имаше един Георгиев, в Люлин някъде, който бил лютиер, но аз реших все пак късно да я оправям и търся съвет. Редактирано Април 19, 2008 от Чаената Ян Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Април 19, 2008 Отговорено Април 19, 2008 Има един лютиер в Люлин да - но аз не му знам координатите. Може би другите ще помогнат. Иначе добър лютиер е например Валери Градинарски, чиито координати можеш да намериш чрез търсачката. Цитирай
Nikifena Отговорено Април 19, 2008 Отговорено Април 19, 2008 ^ Ицо от Люлин. Някъде му имам визитка, ама не знам къде е. Сигурен съм, че тук има хора дето му знаят координатите. Цитирай
Hillbilly Отговорено Април 20, 2008 Отговорено Април 20, 2008 Ето домашен тел. на Ицо,но е стар,сега е с 8 или 9 отпред-25 04 45. Цитирай
Чаената Ян Отговорено Април 20, 2008 Автор Отговорено Април 20, 2008 Да не би да е този, Георгиев? Ще се опитам да го открия, нищо чудно да е същия човек. Благодарско! Цитирай
Hillbilly Отговорено Април 20, 2008 Отговорено Април 20, 2008 ^Не му знам фамилията,но предимно с класически/акустични инструменти се занимава,а и не знам друг лютиер Христо в люлин. Цитирай
Recommended Posts