Icarus Публикувано Април 15, 2008 Публикувано Април 15, 2008 Отдавна не съм пипал електрическа китара, защото при мен е само класическата ми Кремона, която е от сравнително новичките. Та липсваше ми драйва и реших, че така и така отзявам по цял ден, да взема да отзея и тук. Китарата влиза дирекшън в АЦ97 "аудио карта" и оттам в Reaper с безплатни вст плъгини. Как влиза китарата в картата ме е срам да кажа цък тук Цитирай
Metanoia Отговорено Април 18, 2008 Отговорено Април 18, 2008 Класическа или акустична е това? Цитирай
Baby Thomas Отговорено Април 18, 2008 Отговорено Април 18, 2008 ^ Класическа е. Батка, много як саунд! Къртиш!!! Цитирай
Stoyko Lisichkov Отговорено Април 26, 2008 Отговорено Април 26, 2008 Имам едно предположение - бяло микрофонче за скайп? Цитирай
Slav Отговорено Май 15, 2008 Отговорено Май 15, 2008 Аз правех така преди да си взема електрическа китара Само че ползвах малко по-тежък дисторшън и джугах Металика Цитирай
Recommended Posts