Slav Отговорено Юни 1, 2008 Отговорено Юни 1, 2008 Аз си взех класическа китара Кремона от махагоновите им серии през 2006 година и ми върши идеална работа. Цитирай
tocata Отговорено Юни 3, 2008 Автор Отговорено Юни 3, 2008 Аз си взех класическа китара Кремона от махагоновите им серии през 2006 година и ми върши идеална работа. Кажи как се държи в времето ??? Цитирай
Slav Отговорено Юни 13, 2008 Отговорено Юни 13, 2008 Ами за моя изненада се държи доста добре Може и аз да запиша нещо и да го сложа в тази тема, ама колкото ми е добър микрофона ... (от слушалки, за скайп ) Цитирай
tocata Отговорено Юни 13, 2008 Автор Отговорено Юни 13, 2008 Ами за моя изненада се държи доста добре Може и аз да запиша нещо и да го сложа в тази тема, ама колкото ми е добър микрофона ... (от слушалки, за скайп ) Ще се радвам да чуя Цитирай
biala Отговорено Юни 14, 2008 Отговорено Юни 14, 2008 аз имам такава от 4 години (серийния номер е 0-4-4-01 ) - ама тогава никой не вярваше че в Кремона правят супер яки китари мисля че повечето ги изнасят за щатите Само и слагаш добри струни и звука става още по-плътен и мек. За 4 години не е мръднала. Моята е от серия класика - махагоновите модели 7/8 китара(по-големите имаха прекалено много басове като ги раздрънквах из склада им тогава...) Цитирай
krismana Отговорено Юли 20, 2008 Отговорено Юли 20, 2008 А някой който си е купил Кремона от Казанлък може ли да каже какви са цените защото на сайта им не намерих никаде колко струват Цитирай
Ивелин Отговорено Юли 20, 2008 Отговорено Юли 20, 2008 Не са лоши инструментите определено и са класи над производството от преди 10 години, но честно казано звукът не е особено забележително богат и хубав. И аз от скоро чувам много добри отзиви за китарите от българско производство. Относно звука мисля, че ако се пипнат малко корекции може да се постигне по-богато звучене на инструмента (там микрофони, еквилайзври и т.н.) Цитирай
tocata Отговорено Юли 21, 2008 Автор Отговорено Юли 21, 2008 Аз бях в завода преди няколко дни,купих две китари F65C цаната им беше леко завишена от преди няколко месеца. Цената на този модел е 240 лв.(ТОВА Е МОДЕЛА С КОЙТО Е ЗАПИСАН СЕМПЪЛА В НАчАЛОТО НА ТЕМАТА) цените варират от 240 лв. до 800 лв. Срещнах се и с директорката на завода мн. свжа жена,мн. отзивчива тя ми каза че са започнали да правят модел които ще е страхотен... плътен масив с мн. качествени материали. В края на месеца пак ще ходя за да го пробвам......така че пак ще пиша...... За Ричи Коцен....това което разбрах от директорката е че на истина имат проект с него но това което иска тои е китара с метални струни а както знаем те произвеждат само класически китари. Но каза че контактуват редовно с него Цитирай
Icarus Отговорено Юли 27, 2008 Отговорено Юли 27, 2008 Аз се чудех, дали имат идеи пак да правят и електрически китари? Много се съмнявам де, но ако го направят - ще е доста интересно. Представяте ли си, да си имаме родни електрически китари серийно производство, които да са готини? tocata, когато ходиш следващия път и ако пак говориш с нея, моля те, питай я по темата Цитирай
chris_barnes Отговорено Юли 28, 2008 Отговорено Юли 28, 2008 Аз се чудех, дали имат идеи пак да правят и електрически китари? Много се съмнявам де, но ако го направят - ще е доста интересно. Представяте ли си, да си имаме родни електрически китари серийно производство, които да са готини? tocata, когато ходиш следващия път и ако пак говориш с нея, моля те, питай я по темата За серийно производство едва ли...с тия евтинджоси по 150-200 лв по магазините (жълтурите ядат сигурно в краен случай само) ,ама знам, че май може да поръчаш на някой от кремонските майстори да ти направи китарка, и няма да е никак лоша Цитирай
tocata Отговорено Юли 28, 2008 Автор Отговорено Юли 28, 2008 (Редактирано) Аз се чудех, дали имат идеи пак да правят и електрически китари? Много се съмнявам де, но ако го направят - ще е доста интересно. Представяте ли си, да си имаме родни електрически китари серийно производство, които да са готини? tocata, когато ходиш следващия път и ако пак говориш с нея, моля те, питай я по темата Не,нямат такив идеи. Изцяло са се отдали на това да првят акустични инструменти... Но ако отидеш в завода и говориш с някой от майсторите може и да ти напрвят.. Редактирано Юли 28, 2008 от tocata Цитирай
Telerig Отговорено Август 3, 2008 Отговорено Август 3, 2008 Преди време Влатко Стефановски каза, че ако си е можещ и във форма - човек може и от тенис ракета да изкара тон...не е китарата Бисере...в човека и пръстите му е всичко - страхотно свириш нямам думи... Цитирай
goal Отговорено Август 14, 2008 Отговорено Август 14, 2008 Да, невероятно свирене! Ето семпъл и от мен: cremonatest Цитирай
tocata Отговорено Август 19, 2008 Автор Отговорено Август 19, 2008 Да мн.гот звуци Благодаря ви за хубавите думи...... Цитирай
~Ruin~ Отговорено Януари 8, 2009 Отговорено Януари 8, 2009 Само 1 въпрос умалени скали ?(не те питам какви просто питам дали са умалените пт/тп)умалените ли ползваш? полутон тон/ тон полутон ? Цитирай
Recommended Posts