tocata Публикувано Април 13, 2008 Публикувано Април 13, 2008 (Редактирано) Та,отивам аз в казанлък и реших да отида в завода за китари и ......... какво открих ...... страхотни инструменти ..убийствени китари са 'почнали да правят и за да не съм голословен ето демо http://media.putfile.com/Kremona-Demo ето я и китарата....цена 218 лв. енджой дет' се вика бегай народе на там и купувй http://orpheus.kremona.com/catalog.html Редактирано Април 13, 2008 от tocata Цитирай
Icarus Отговорено Април 13, 2008 Отговорено Април 13, 2008 Евалата! Някой да се похвали с новите Кремони. Аз се канех да ходя към завода да разуча това-онова, щото сайта на кремона новичък, представяне на NAMM 2008, добри отзиви за Ф650 в хармъни сентрал.. Не знаех, че са така евтини. Цитирай
synchu Отговорено Април 14, 2008 Отговорено Април 14, 2008 Евала за свиренето бе мен, китара настрани Свали латекса наоколо ... Не са лоши инструментите определено и са класи над производството от преди 10 години, но честно казано звукът не е особено забележително богат и хубав. От друга страна 218 кинта е цена - кражба Цитирай
tocata Отговорено Април 14, 2008 Автор Отговорено Април 14, 2008 (Редактирано) @ synchu .... Thanks man... Aми де да знам ,това е звука който СЕ приближава до това което съм терсил,китарата е много сензитивна,много е удобна и е добре изработена ... нищо общо с някогашните Кремендъри.Говорих и със майсторите те ми казаха че работят с наистина качествени материали.Извинявам се за пеенето но ми се допя до като си дрънках Извинявайте ,това е китара на космически години от тези които се продават по магазините в соф. и миришат на ориз с яйце и зеленчуци или на патица по пекински Редактирано Април 14, 2008 от tocata Цитирай
synchu Отговорено Април 14, 2008 Отговорено Април 14, 2008 Оооо дума да няма, дума да няма ... за тези с ориза въпрос не става въобще ...затова казвам 218 кинта е цена/кражба ... Цитирай
tocata Отговорено Април 14, 2008 Автор Отговорено Април 14, 2008 Оооо дума да няма, дума да няма ... за тези с ориза въпрос не става въобще ...затова казвам 218 кинта е цена/кражба ... Офкорз офкорз ...... точно така... Цитирай
dedomito Отговорено Април 14, 2008 Отговорено Април 14, 2008 Поредното демо на това , че е важно и кой стои зад китарата , пък била тя и Кремона . Браво- - - - - Цитирай
maringtr Отговорено Май 4, 2008 Отговорено Май 4, 2008 Напълно съм съгласен с горното мнение (на dedomito) Иначе поздравления за изпълнението Цитирай
tocata Отговорено Май 4, 2008 Автор Отговорено Май 4, 2008 (Редактирано) СУпер яко е станало! Припева на твойта песен за гитар идол направо ме пръска,кара ме да настръхвам и да се замислям за мн. меща. Мн.мъка има в тая мелодия....има няколко тона дето ме пръскат....ако завършиш само с хармонията на интрото и и с темата основната но изсвирена с кухарка ше стане пълно и завършено мое мнение Инак гласувах за теб мн. яка песен Редактирано Май 4, 2008 от tocata Цитирай
Black Bird Отговорено Май 4, 2008 Отговорено Май 4, 2008 Мерси май френд!!! Ще те послушам Трявба да си прибера акустиците от Разлог... Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Май 5, 2008 Отговорено Май 5, 2008 невероятно!!!!!!!! БРАВО !!!!! Ето това ме Отрепа от кеф!!!! Ето това който го може си го може ебати!!! Цитирай
RichieSambora Отговорено Май 6, 2008 Отговорено Май 6, 2008 Та,отивам аз в казанлък и реших да отида в завода за китари и ......... какво открих ...... страхотни инструменти ..убийствени китари са 'почнали да правят и за да не съм голословен ето демо http://media.putfile.com/Kremona-Demo ето я и китарата....цена 218 лв. енджой дет' се вика бегай народе на там и купувй http://orpheus.kremona.com/catalog.html А като ходи, случайно да видя с какъв лак ги лакират? Цитирай
Nikifena Отговорено Май 8, 2008 Отговорено Май 8, 2008 ^ ами те са го написали в сайта си Браво Бисере. майстор си !! Цитирай
Recommended Posts