stoqn shaikov Публикувано Април 13, 2008 Публикувано Април 13, 2008 Здравейте колеги! Наскоро си купих ROLAND GW-7 но за да го използвам пълноценно се нуждая от програмата EMC Style works XT, това е новата версия на Style works 2000 позната на повечето музиканти в България. Ако някой може да помогне с линк или ............ моля пишете ми. Поздрави! Цитирай
roi Отговорено Април 13, 2008 Отговорено Април 13, 2008 И ас си търся пълната версия но за сега нищо от този линк можеш да си смъкнеш версия на която му работи само вариация 1цък Цитирай
Neven Отговорено Април 14, 2008 Отговорено Април 14, 2008 Надявам се скоро някой да намери пълната версия,доста полезна програмка е и с радост бих я ползвал . Имам предната версия, но там моят Tyros 2 го няма Цитирай
Емо Отговорено Април 24, 2008 Отговорено Април 24, 2008 И аз имам старата. Ако някой дръпне новата ,и аз моля за поща. Цитирай
stoqn shaikov Отговорено Април 25, 2008 Автор Отговорено Април 25, 2008 Намерих новата версия но има проблем с регистацията, е срещу 400 евро ще тръгне без проблем..... Цитирай
Neven Отговорено Май 7, 2008 Отговорено Май 7, 2008 Май все още никой не се е справил с намирането на крак за програмата Цитирай
stoqn shaikov Отговорено Май 8, 2008 Автор Отговорено Май 8, 2008 Ще се намери срещу няколко $ Цитирай
Мирчо Христов Отговорено Май 8, 2008 Отговорено Май 8, 2008 За сега и аз не можах да намеря нищо по този въпрос ,потърсих доста но излизат само старите версии написани с името на новата . Цитирай
Recommended Posts