Dilian Nedev Публикувано Април 12, 2008 Публикувано Април 12, 2008 Днес си зглобих TuBe Screamer TS-9 копие и реших да ви запиша един семпъл . Минава през кабинет симулатора на Behringer Virtualizer Pro DSP2024P . Дори си няма още кутия (за шума ) . Това е чисто без никва обработка . Само кабинет симулацията и ревърба . http://media.putfile.com/TS9-Clone-1 Това е с леко EQ след записа . http://media.putfile.com/TS9-Clone-2 Свирнята не е първо качество , дори метроном не пуснах , ама като за семпъл мисля че бива . Очаквам мненията ви за звука Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Април 14, 2008 Автор Отговорено Април 14, 2008 Явно не са останали много живи индивиди след като са слушали това ,че да дадат мнение Цитирай
bratmito Отговорено Април 19, 2008 Отговорено Април 19, 2008 Ами добре звучи,но на мен всички педалчета на принципа на диодно ограничаване ми звучат почти еднакво,освен ако не са включени в китарен усивлател.За да се оценят качествата на такъв тип устройства трябва да се пуснат в китарен усивлател с колона,особено лампов.Направи един семпъл през ReValver,Amplitube или друг софтуер който ползваш на чист канал или на крънч да чуем,че и аз се чудя дали да не си сглобя един такъв за "стягане" на ниските и леко оцветяване на звука. Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Април 20, 2008 Автор Отговорено Април 20, 2008 Ето какво сътворих току-що . Бейкинг Тракът е ясен - миди Да го оставим настрана . Ригчето стана следното Guitar -> Ts9 Clone -> Mixer -> PC -> Sonar7's AMP SIM (оказа се приятен крънч амп с кабинет симулатор) -> Sonitus FX's Delay & Reverb (Пак от вградените в сонара) . Това е Link Цитирай
Baby Thomas Отговорено Април 20, 2008 Отговорено Април 20, 2008 Добре е, ама колко от саунда е от Тюб-а и колко от останалото... Докато не се забучи в лампочки...нищо нема да стане ясно... Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Април 20, 2008 Автор Отговорено Април 20, 2008 Ами да ти кажа - драйва е само ТюбСкриймъра , амп симулатора си е само за оцветяване и кабинет . А пък с лампов амп за жалост скоро май няма да се сблъскам Цитирай
Baby Thomas Отговорено Април 20, 2008 Отговорено Април 20, 2008 Донеси ги да ги сбием с Файърсаунда на Ники и "зиления" Тюб в мойте лампс. Цитирай
Recommended Posts