Black Bird Публикувано Юли 9, 2005 Публикувано Юли 9, 2005 http://www.behringer.com/DSP2024P/index.cfm?lang=ENG:)) nqko jda ima twa? i da kaje kak e Цитирай
stratocaster Отговорено Юли 9, 2005 Отговорено Юли 9, 2005 сам0 на мене ли не ми 0тваря сайта на берингер? Цитирай
Black Bird Отговорено Юли 9, 2005 Автор Отговорено Юли 9, 2005 http://www.behringer.com/DSP2024P/index.cfm?lang=ENG:)) nqko jda ima twa? i da kaje kak e http://www.behringer.com/DSP2024P/index.cfm?lang=ENG Цитирай
stratocaster Отговорено Юли 9, 2005 Отговорено Юли 9, 2005 е аз за усмивката се усетих и я махнах ама самия им саит не ми 0тваря.....както и да е Цитирай
Delyan Отговорено Юли 10, 2005 Отговорено Юли 10, 2005 Поръчквал съм такова, но по-стария модел. Става, върши работа. Цитирай
Black Bird Отговорено Юли 10, 2005 Автор Отговорено Юли 10, 2005 Поръчквал съм такова, но по-стария модел. Става, върши работа. супер ше си купа едн оза карвина от зад да го ръгна че е евтинко Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 14, 2005 Отговорено Юли 14, 2005 Аз имам Virtualizer DSP 1000 Pro. Вярно е, че не съм си играл с други сходни джаджи, но тази според мен е много добра. 2024 мисля е с 24 бит АЦП/ЦАП, докато моя е с 20-бит. А за самите ефекти не знам дали са много по-различни, моя има почти всичко. Кефи как се настройват, имат доста фин контрол. Само не знам как се управялва с МИДИ клавиатура, че аз с палеца на крака си сменям пресетите. На левия - щото с десния цъкам преамп каналите. Като тракторист съм, ейййй :green: Цитирай
Black Bird Отговорено Юли 14, 2005 Автор Отговорено Юли 14, 2005 Аз имам Virtualizer DSP 1000 Pro. Вярно е, че не съм си играл с други сходни джаджи, но тази според мен е много добра. 2024 мисля е с 24 бит АЦП/ЦАП, докато моя е с 20-бит. А за самите ефекти не знам дали са много по-различни, моя има почти всичко. Кефи как се настройват, имат доста фин контрол. Само не знам как се управялва с МИДИ клавиатура, че аз с палеца на крака си сменям пресетите. На левия - щото с десния цъкам преамп каналите. Като тракторист съм, ейййй :green: ей брадчед зех си го тва...става има яки неща ма ме яд че неможе да навържеш цомрпесор и дилей или рверб заедно Цитирай
peshoy2k Отговорено Юли 14, 2005 Отговорено Юли 14, 2005 (Редактирано) ай честито да ти е, ОТНОВО и земи пусни нещо да чуеме, то бива егоизъм ама пп пристигнала ми е заменената карта, треперя като малко детенце пред сладкарница, кажете ся как да работи човек, а, като знае, че тази вечер ще се размаже от свирня и евентуално записи ще ръчка екю-та и компресори докат не мое да гледа и чува. как да работя, как да се съсредоточа :wall: :wall: :wall: Редактирано Юли 14, 2005 от peshoy2k Цитирай
Black Bird Отговорено Юли 14, 2005 Автор Отговорено Юли 14, 2005 ай честито да ти е, ОТНОВО и земи пусни нещо да чуеме, то бива егоизъм ама еми колега и най якото вст реверб е пръдня! тука некой може да миговори разни ама е така Цитирай
Black Bird Отговорено Юли 14, 2005 Автор Отговорено Юли 14, 2005 ай честито да ти е, ОТНОВО и земи пусни нещо да чуеме, то бива егоизъм ама пп пристигнала ми е заменената карта, треперя като малко детенце пред сладкарница, кажете ся как да работи човек, а, като знае, че тази вечер ще се размаже от свирня и евентуално записи ще ръчка екю-та и компресори докат не мое да гледа и чува. как да работя, как да се съсредоточа :wall: :wall: :wall: споко прост олегн ии се наспи аз като вззех карвина дрънах 2 пъти и после легнал да го гледам... после заспах от незнаех кво да правя Цитирай
peshoy2k Отговорено Юли 14, 2005 Отговорено Юли 14, 2005 (Редактирано) легни ти, ебати ти как си мислиш става да легна, то ако можех да си позволя да легна щях отдавна да съм си взел картата и да се размазвам я да се стягам, те ся включих на 6-ста и свърших сичката работа за седмица напред аааааааааа аре, не ми обръщайте внимание, СЪМ ЛУД Редактирано Юли 14, 2005 от peshoy2k Цитирай
synchu Отговорено Юли 14, 2005 Отговорено Юли 14, 2005 ай честито да ти е, ОТНОВО и земи пусни нещо да чуеме, то бива егоизъм ама еми колега и най якото вст реверб е пръдня! тука некой може да миговори разни ама е така кеф Митак, у документацията пише ли каква е латенцията ДСП-то на Бехрингера ? Пешоу не се мотай ми пускай продукция... Цитирай
Black Bird Отговорено Юли 14, 2005 Автор Отговорено Юли 14, 2005 (Редактирано) Митак, у документацията пише ли каква е латенцията ДСП-то на Бехрингера ? ем на пич шифта си личи най много на другото не усещам иначе не видях отзад в книжката Редактирано Юли 14, 2005 от Nalbantov Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 15, 2005 Отговорено Юли 15, 2005 има яки неща ма ме яд, че неможе да навържеш цомрпесор и дилей или рверб заедно Аз нямам компресор, но по принцип можеш до два ефекта да навържеш. Той не е точно китарен процесор и зат'ва. Тей, де - ясно ти е, к'во обяснявам и аз Мен супер много ме кефи, плъгините да ходят да се дебъгват Цитирай
Recommended Posts