Black Bird Отговорено Юли 10, 2005 Автор Отговорено Юли 10, 2005 Просто попаднах на едно ревю за този амп. Виж кво казват сега... На английски ... The distortion channel has a very warm fuzzy sound. It is not a super deathmetal distortion though. I think they focused more on tone(the distortion sounds good, it is just not super heavy) here and not super high distortion gain. If you are looking for tons of in you face gain, this may not be the amp for you. The clean channel is the best I have ever heard from any amp I have owned. Overall this is a very good sounding amp. да бе да бе споко пич аз за тоя амп знам от времето като свирих с босс BE5... Казах ти Boss MT-2 Twilight Zone Mod ми подарък от Keeley. А и нещо мога да ти кажа че с тоя моднат метал зон излзиат доста мелоУ саунди че ърли Ван Хален става доста добре с МТ2 в клиин канал Цитирай
Black Bird Отговорено Юли 10, 2005 Автор Отговорено Юли 10, 2005 Jemeр, как да вържа най добре ноис геит ...в луппа ли ? А ? Цитирай
JEMer Отговорено Юли 10, 2005 Отговорено Юли 10, 2005 JEMer Тенк ю ! велцоме дето се вика :D Як е нема спор..нищо не ми требе вече...особено с ултра мода на босс става некъв звук... плс постни нещо с босса че ми е интересно да чуя как е аз пробвах с нормално дс1 но нещо не се изкефик особенно но може би не съм си поиграл достатачно с настройките то брума разни в жем саит викат че не го чуват...направи сметка техните ампвое ако имат брум начи е по силен от полензия сигнал хехехе то да ти кажа и аз не го усештам особено вече явно съм свикнал Цитирай
Black Bird Отговорено Юли 10, 2005 Автор Отговорено Юли 10, 2005 (Редактирано) JEMer Тенк ю ! велцоме дето се вика ;) Як е нема спор..нищо не ми требе вече... особено с ултра мода на босс става некъв звук... плс постни нещо с босса че ми е интересно да чуя как е аз пробвах с нормално дс1 но нещо не се изкефик особенно но може би не съм си поиграл достатачно с настройките то брума разни в жем саит викат че не го чуват... направи сметка техните ампвое ако имат брум начи е по силен от полензия сигнал хехехе то да ти кажа и аз не го усештам особено вече явно съм свикнал opa opa ето за всички неверващи 1во БОСС МЕТАЛ ЗОН КЕЛИ МОД в ЧИСТИЯ КАНАЛ НА АМПА тъкмо пресно записан с леке ревебеЦ като станем свирим като мотика http://www.cmusicforum.com/dimitar/CARVINB...ALZONEMITKO.mp3 неверващите да слушат че ше го трия Редактирано Юли 10, 2005 от Nalbantov Цитирай
Black Bird Отговорено Юли 10, 2005 Автор Отговорено Юли 10, 2005 (Редактирано) Жеме кажи батко как искаш да го запиша в клиина канала или като бустер? само ся ше ида на кафе и като се върна рекордвам веднага Редактирано Юли 10, 2005 от Nalbantov Цитирай
JEMer Отговорено Юли 10, 2005 Отговорено Юли 10, 2005 Jemeр, как да вържа най добре ноис геит ...в луппа ли ? А ? чесно да ти кажа не съм пробвал с гейт щото той си е тихичък амп-а даже и на 7-8 волуме няма някви кой знае кви шумове само трябва да си намаляш китарата като не свириш но принципно би трябвало в лупа поне според мен а ако съдим от чейна на Вай трябва в лупа също (той използва гейт от г-мажора а той е в лупа ) но май най добрия начин е да тестваш Цитирай
JEMer Отговорено Юли 10, 2005 Отговорено Юли 10, 2005 Жеме кажи баткокак искаш да го запиша в клиина канала или като бустер? само ся ше ида на кафе и като се върна рекордвам веднага ако може като буст 10х предварително Цитирай
Black Bird Отговорено Юли 10, 2005 Автор Отговорено Юли 10, 2005 Жеме кажи баткокак искаш да го запиша в клиина канала или като бустер? само ся ше ида на кафе и като се върна рекордвам веднага ако може като буст 10х предварително nameri settings като на вай? Цитирай
JEMer Отговорено Юли 10, 2005 Отговорено Юли 10, 2005 nameri settings като на вай? не разбрах точно кво имаш предвид но ето ако не си ги намерил де на дс1 но без мод сетингите трябва да потърся някви с мода обаче за сетинги на амп-а имах някви снимки но бяха на една друга машина и нещо не мога да ги намеря иначе има на сайта на карвин някви стари тук Цитирай
synchu Отговорено Юли 10, 2005 Отговорено Юли 10, 2005 Ми "нойз гейта" в луупа, ако си с диста на ампа и след последния гейн левъл преди входа на ампа, ако си на чистия му канал. .. ДЖЕМер както каза най-добре си намалявай китарата като не свириш.. Цитирай
niki123bg Отговорено Юли 10, 2005 Отговорено Юли 10, 2005 1во БОСС МЕТАЛ ЗОН КЕЛИ МОД в ЧИСТИЯ КАНАЛ НА АМПА тъкмо пресно записан с леке ревебеЦ като станем свирим като мотика http://www.cmusicforum.com/dimitar/CARVINB...ALZONEMITKO.mp3 неверващите да слушат че ше го трия Оххх на мама... Тъкмо обмислях да продавам метал зоната, но се разубедих тотално Май ще му изпратя на Кели мт2-то и дс1-то да ги модне. Цитирай
Black Bird Отговорено Юли 10, 2005 Автор Отговорено Юли 10, 2005 nameri settings като на вай? не разбрах точно кво имаш предвид но ето ако не си ги намерил де на дс1 но без мод сетингите трябва да потърся някви с мода обаче за сетинги на амп-а имах някви снимки но бяха на една друга машина и нещо не мога да ги намеря иначе има на сайта на карвин някви стари тук да де същото ама ако има и на ампа че онези на сайта Цитирай
JEMer Отговорено Юли 10, 2005 Отговорено Юли 10, 2005 да де същото ама ако има и на ампа че онези на сайта ето тука и тук горе долу се вижда за кво става въпрос и незабравяй че копчетата на главата са на обратно Цитирай
Black Bird Отговорено Юли 10, 2005 Автор Отговорено Юли 10, 2005 http://www.cmusicforum.com/dimitar/CarvinL...yDSUltraMod.mp3 ето едно скапано . ДС ултра мода с настроиктие които намерих пак в един по стар сайт на кели нема нишо друго микрофона е см 57 Цитирай
Jordan_J Отговорено Юли 10, 2005 Отговорено Юли 10, 2005 Дано след модификацията МЕТАЛ ЗОН-а да се е оправил. Щото по принцип звучи задоволително по басовите струни, и трагично по първите... Незнам... Щом си го харесваш няма да се обаждам... Цитирай
Recommended Posts