Overdrive Отговорено Октомври 8, 2007 Отговорено Октомври 8, 2007 fender strings sux пробвай някой други и ще се увериш сам че са мексикански боклук тея Цитирай
SviStyle Отговорено Октомври 8, 2007 Отговорено Октомври 8, 2007 fender strings sux пробвай някой други и ще се увериш сам че са мексикански боклук тея Fender и лайно на клечка да изкарат не ми пука.МАНИЯ. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 11, 2007 Отговорено Октомври 11, 2007 Ако ще безплатни да ги направят всички Фендъри - на мен пък не ми пука. Обратното на манията... Струните Фендър и на мен не ми харесаха. И то съвсем обективно погледнато... Цитирай
Berko Отговорено Октомври 14, 2007 Отговорено Октомври 14, 2007 Абе много се извинявам ама за какъв х*й ви е да си сменяте струните, като се упражнявате у вас си свирете както и да излиза звука, ако ше ходите на некой концерт да свирите, тогава си ги сменяйте ! Цитирай
Pandemonium Отговорено Октомври 14, 2007 Отговорено Октомври 14, 2007 Може би, защото в един момент нещо звука не излиза ?!? Сериозно - струни се сменят на максимум 3 месеца при интензивно свирене. При по-дълга употреба си губят качествата и да речем най-простия пример - артифишълите ти нещо излизат с триста зора и китарата ти започва да глъхне и гъгне. Не могат да се настроят точно и ред други примери. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 14, 2007 Отговорено Октомври 14, 2007 А и се разтягат самите струни. С тия евтините от 10-тина лева трябва всяка седмица да се отключва трем-а. Гнус! Освен това като остареят фийлинг-а е ужасен. Дори да не ми трябва перфектен звук - искам да ми е комфортно като свиря, а не да се измъчвам! А количеството време, което ще изкарат зависи от много неща - какво са струните, колко се свири, как се грижиш за тях, географското положение и т.н. Цитирай
Recommended Posts