Relase Публикувано Април 2, 2008 Публикувано Април 2, 2008 Здравейте, на всички ! някой може ли да ми каже има ли софт с който мога да забързвам или забавям теммпото и изсвиреното , да запази тоналноста в която е .Също като при миди траковете, само че аудио. Благодаря на всички! Цитирай
Relase Отговорено Април 2, 2008 Автор Отговорено Април 2, 2008 best practice... Благодаря за светкавичния отговор,ще видя от къде да я дръпна Цитирай
Kostq71 Отговорено Април 3, 2008 Отговорено Април 3, 2008 Ми аз имам една Transcriber се казва! Поддържа доста от популярните формати, работи се много лесно, и на всичкото отгоре е безплатна, а и не е суперресурсоемка като програмища от рода на Cubase. Ако проявиш интерес пиши на marlyn@mail.bg и ще ти я пратя. Малка е. Па ако не стане по пощата може и по Skype! Цитирай
f1_sound Отговорено Април 3, 2008 Отговорено Април 3, 2008 ми то повечето читави програми имат функцията "TIME STRETCH" разтърси се из менюто на софта с който си цъкаш Цитирай
alexthegreat Отговорено Април 3, 2008 Отговорено Април 3, 2008 Amazing Slow Downer Подкрепям. Доста е добра, а и излезе наскоро Цитирай
Baby Thomas Отговорено Април 7, 2008 Отговорено Април 7, 2008 Миналата седмица имаше същата тема. Тъй като ти си си позволил да пуснеш сходна тема, то аз няма да се поколебая да отговоря пак така: Take It Easy плъгина за Уинамп. Има промяна на скорост и промяна на питч независимо едно от друго. И един инстал по-малко. Освен това се работи много лесно. Успех! Цитирай
Recommended Posts