Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено (Редактирано)

Здравей,

Аз не с1м ползвам Ministry of rock, но ползвам East West Quantum Leap Orchestra а там sound-а е убиец.Същото така ползвам и East West Ethno world. Всичко което е на east-west ми харесва.Много яки банки имат,но и ти трябва доста мощно PC за това удоволствие.Така че най-скоро се надявам да се сдобия и с Ministry Of Rock. East West са наистина велики.

:(

Редактирано от hristakis88
Отговорено
Здравей,

Аз не с1м ползвам Ministry of rock, но ползвам East West Quantum Leap Orchestra а там sound-а е убиец.Същото така ползвам и East West Ethno world. Всичко което е на east-west ми харесва.Много яки банки имат,но и ти трябва доста мощно PC за това удоволствие.Така че най-скоро се надявам да се сдобия и с Ministry Of Rock. East West са наистина велики.

:greenangel:

Какво ще рече доста мощно РС ? Моята щайга е - Атлон 4200 , 1ГБ РАМ , 128 МВ Видео и Аудижи5.1 саунд . В момента свалям нещо което е 32 ГБ , свалям го от седмица едвам едвам . Ще е тъжна картинка да не тръгне . Най-малкото бих се ядосал много и бих пропял от мъка :-)

Отговорено

... не знам с какво ще го храниш , но може и да не се наложи ..... East West Quantum Leap Ministry Of Rock го няма никъде в наште сайтове или поне аз не мога да го намеря .... не съм търсил в руските сайтове - може и там да го има но няма гаранция .... в сайта им е с обявена цена от около 450 долара ако не ме лъжи паметта .... иначе изглежда занимателно и пестящо време но както всички по нови софтове изискванията към компа са си на ниво ... живи и здрави . Цеко :surprise:

Отговорено

Тъкмо щях да кажа "дано не е като Колосус", защото единственото смислено нещо, което успях да направя с него, бе да го затрия с кеф. 40ГБ глупости... :icon_shithappens:

Отговорено
Тъкмо щях да кажа "дано не е като Колосус", защото единственото смислено нещо, което успях да направя с него, бе да го затрия с кеф. 40ГБ глупости... :girl_cray2:

Е баш него съм се захванал да тегля , пък ако е само глупости - DELL . Рока го няма никъде .....

Отговорено

Еми мое мнение, но не е по-добър от хиперсоник, който е 2-3 Гигас. Просто няма сми. Но това е как аз ги видях/чух нещата. Не съм спец, особено по различните от китара/бас/дръмс/частично_пиано_и_хамонд инструменти...