ShadowMaster Публикувано Март 31, 2008 Публикувано Март 31, 2008 (Редактирано) Понеже много мразя сам да се слушам, освен в случаите когато е абсолютно наложително, пускам това тук. Преди няколко дни го записах... Нищо особено, но бих искал да получа някаква конструктивна критика, мнения, и т.н. Не съм се занимавал с пеене, но често си пея и обичам да го правя, защото ми доставя удоволствие И според вас ако започна да ходя на уроци ще има ли полза? Fairytale Gone Bad: http://teodortenchev.webs.com/Teodor%20Ten...0Gone%20Bad.mp3 Жалък опит да пея нещо на Синатра: http://teodortenchev.webs.com/Teodor%20Ten...0Sinatra%29.mp3 Гадно е, че не мога добре да взимам високи тонове, но... действам с това което имам Мнения? Редактирано Март 31, 2008 от ShadowMaster Цитирай
7thString Отговорено Март 31, 2008 Отговорено Март 31, 2008 На мен лично ми допада, с едно изключение- отсичаш малко края на думите Цитирай
Caruso Отговорено Март 31, 2008 Отговорено Март 31, 2008 Със сигурност природата ти е дала най-малко средностетистически глас и прилична музикалност. От теб зависи дали си готов да положиш известно количество труд за нещо повече. Ако имаш такива намерения мога да съдействам и да ти кажа по подробно кои са основните проблеми. УСПЕХ!!! Цитирай
ShadowMaster Отговорено Април 1, 2008 Автор Отговорено Април 1, 2008 Имам, може да ми пишеш на ЛС, ще се радвам на всякакви съвети и забележки, които имаш към мен. Цитирай
yana_kk Отговорено Април 2, 2008 Отговорено Април 2, 2008 много топъл глас имаш. харесва ми ! Fairytale ти се върви екстра. Треа си работа, разбира се че имаш талант, ходи на уроци, ако това исакш дерзай , заложбите ги имаш. Цитирай
ShadowMaster Отговорено Април 3, 2008 Автор Отговорено Април 3, 2008 много топъл глас имаш. харесва ми ! Fairytale ти се върви екстра. Треа си работа, разбира се че имаш талант, ходи на уроци, ако това исакш дерзай , заложбите ги имаш. Aз все си мисля, че е малко късно. На 20 години съм. Цитирай
CorvusCorax Отговорено Април 3, 2008 Отговорено Април 3, 2008 И кат' си на 20 к'во?! Да не си на 50? Я да не се отчайваш - млад си, още имаш време да задобрееш Цитирай
yana_kk Отговорено Април 7, 2008 Отговорено Април 7, 2008 единствено, може да е късно, ако нямаш достатъчно желание и амбиция, тва е трудното, което се появява с "напредване на възрастта" , въпреки че 20 години никъв напредък на възрастта не е , така че ако пеенето е което искаш, почвай и не му мисли дали е късно, по-рано нема да стане, въпроса е само колко силно го искаш. Успех !!! Цитирай
karapetkov Отговорено Април 9, 2008 Отговорено Април 9, 2008 Чух и двете, имаш потенциал. На мен лично вибратото ми идва в повече на места, но това е само за моя вкус. Няма как ходенето при добър учител да не е полезно, ако човек има сериозни цели. Виж (чуй) Майкъл Бъбъл, тоя пич адски ме кефи как пее и мисля, че ти е подобен. Успех. П.С. Аз съм на близо 30, но ме бОли фара по случая. Цитирай
Srebrin Отговорено Април 13, 2008 Отговорено Април 13, 2008 Имаш много чист глас - без дрезгавини.Това много ми харесва.В края на едната песен задържането е супер . Успех !!! Цитирай
Чаената Ян Отговорено Април 14, 2008 Отговорено Април 14, 2008 Тембърът ти е хубав, и аз съм на това мнение. Обаче ти пък Синатра, и то това парче. Хич не е лесно и благодарно, особено акапелно изпълнение. Запиши се на уроци по пеене, или друг вариант е да започнеш да пееш не за себе си, а с някой друг, намери си навит музикант и бачкай в тази насока. Според мен един опитен музикант до теб е по-ценен от падагог за по 45 мин, но това не е в сила за всички, както и моето мнение не държа да е меродавно. Цитирай
ShadowMaster Отговорено Април 16, 2008 Автор Отговорено Април 16, 2008 Благодаря за всички коментари и съвети. А как ви се струва това? Цитирай
Чаената Ян Отговорено Април 17, 2008 Отговорено Април 17, 2008 Я, това парче не съм го слушала. Харесва ми отново как го изпълняваш - все пак не си с ефекти на гласа, студио и т.н. Цитирай
ShadowMaster Отговорено Април 17, 2008 Автор Отговорено Април 17, 2008 Получи се добре, защото много обичам тази песен. Цитирай
noti4ka Отговорено Април 18, 2008 Отговорено Април 18, 2008 Определено си заслужава да се позанимаваш малко по-задълбочено,защото имаш потенциал,който ще е грехота да не развиеш(мое мнение).Имаш много мек и приятен тембър! Мога да съдействам,ако имаш желание-пиши ми лс. Поздрави и успех:Лили Цитирай
Recommended Posts