Jump to content
Българският форум за музиканти

yana_kk

новаци
  • Мнения

    18
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно yana_kk

  • Рожден ден 06/28/1985

Previous Fields

  • Инструмент
    вокал

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    София

yana_kk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. yana_kk

    Сила на пеене

    Здравей ! по мое мнение е възможно да натискаш въздуха повече от необходимото и така да получаваш опоменатите разклатени тонове. Опитвай да задържиш дълги прави тонове, което изисква равномерно издишане на въздуха - какато когато свириш с уста. А силата ще я усетиш - такава че да ти е удобно да държиш тона и да не увиснеш насред фразата. И така, успех !
  2. yana_kk

    I Shot The Sheriff

    Мноооого ми харесва, супер гъзарско се носи !
  3. Да пазиш гласа си не значи да спиш завит вкъщи, и да редуваш чай и бонбони. Ако си здрав и си усвоил техника на здравословно пеене изобщо няма да питаш за тия неща. Естествено - нищо студено/газирано след като си загрял апарата и си го приготвил да пее. Алкохола също не е препоръчителен, но всеки си преценява как се чувства - до колко му пречи или доколко му трябва... Първо техниката, после - храни, напитки и бонбони ! хайде, успех!
  4. Моят съвет към пушачите е да си подредят хубавичко приоритетите, да изтраят неприятния период на пренстройване и да заживеят един по-чист, по-вкусен и по-ароматен живот. Бях пушачка около 4 години, а от вече 4 г. съм г отказала и не ми и минава през главата, не исках да стана като бабите на по 60 години, които цял живот не са успели да откажат нещо толкова тъпо. А за певците - нали трябва да може да си ги ползваме тия гласове по-дълго, ма не може само да изискваш от тялото си - трябва и ти да правиш нещо за него. Успех на всички, бъдете силини!
  5. yana_kk

    Quick And To The Pointless

    Химера rulls, Richie ) Успех !!!
  6. тук обаче нещо не ми звучат нещата, евала че чоплиш по групата, но мисля че оптималното звучене на тва парче е постигнато в оригинала, тоя кавър не тече естествено, по скоро си изравнил и ощетил парчето, отколкото да си му дал нещо свое. НО пък другото парче ме накефи ! отново евала за избора на група...
  7. yana_kk

    Quick And To The Pointless

    харесва ми такъв вариант, луда съм по queens, от изпълнението личи че им се кефиш. Веднага си представих подобна версия на go with the flow, много по-бавна от оригинала, по-тежко и гъзарско да се носи. Готино, браво, Успех!!!
  8. единствено, може да е късно, ако нямаш достатъчно желание и амбиция, тва е трудното, което се появява с "напредване на възрастта" , въпреки че 20 години никъв напредък на възрастта не е , така че ако пеенето е което искаш, почвай и не му мисли дали е късно, по-рано нема да стане, въпроса е само колко силно го искаш. Успех !!!
  9. много топъл глас имаш. харесва ми ! Fairytale ти се върви екстра. Треа си работа, разбира се че имаш талант, ходи на уроци, ако това исакш дерзай , заложбите ги имаш.
  10. yana_kk

    Любими певци

    Само Jeff Buckley ми е в главата напоследък. Обичам да има или дране или истерични фалцети, друго не може да ме омае толкова. Thom Yorke, Chris Cornell, на MUSE пича,Chino Moreno(DEFTONES) и 3 пъти ура за Jim Morrison, на който не му трябваше талант, шот имаше много повече.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.