Am-I-Evil Публикувано Март 29, 2008 Публикувано Март 29, 2008 Чудех се ако имаш добре изработена китара, но не искаш да я сменяш, а да промениш звученето й, кои са най-добрите комбинации с хъмбъкър адаптери и как можеш да си поръчаш такива по нета при положение, че няма как да ги тестваш предварително? Цитирай
7thString Отговорено Март 29, 2008 Отговорено Март 29, 2008 Ами аз съм с димарцио Ево на бридж и нек- и на двата изкарват УБИЙСТВЕН звук! По средата имам YJM, който също много ми харесва. Цитирай
spongebob Отговорено Март 29, 2008 Отговорено Март 29, 2008 Класическа комбинация е JB за бридж и 59' за нек на seymour duncan Цитирай
Overdrive Отговорено Март 29, 2008 Отговорено Март 29, 2008 ПРОПУСНА да кажеш джаз ли свириш или рок или пък дет метъл така че не може да се даде много смислен отговор на въпроса ти Цитирай
KingdomX Отговорено Март 29, 2008 Отговорено Март 29, 2008 Всичко зависи от това какво искаш да постигнеш. Зависи и от стила, който искаш да свириш, както каза Overdrive@. Тук всеки ще си каже това , което е правил със своята китара или модефикацийте които е правил през годините, но никои няма да ти направи звука. Влез в сайтовете на различните марки адаптери и погледни какви са им спецификацийте, прочети и малко ревюта на юзъри за съответния адаптер, който мислиш, че би ти харесал. Най - добре е да послушаш и малко семпли на адаптери. Аз примерни на едната си летва ползвам адаптери IBZ AH2, a другия не го знам какъв е, върви си с китарата. Tози от айбанеца има слаб аупут, а другия има силен и комбинацията между 2-та на мен ми харесва , но на теб едва ли би ти харесала Цитирай
Hillbilly Отговорено Март 29, 2008 Отговорено Март 29, 2008 ПРОПУСНА да кажеш джаз ли свириш или рок или пък дет метъл така че не може да се даде много смислен отговор на въпроса ти Като му гледам подписа явно трашЕц-значи аутпут на макс и тва е Цитирай
Bob Rock Отговорено Март 30, 2008 Отговорено Март 30, 2008 Zak Wylde Set EMG EMG 81 (bridge) +EMG 85 (neck) Цитирай
Am-I-Evil Отговорено Март 30, 2008 Автор Отговорено Март 30, 2008 Всичко зависи от това какво искаш да постигнеш. Зависи и от стила, който искаш да свириш, както каза Overdrive@. Тук всеки ще си каже това , което е правил със своята китара или модефикацийте които е правил през годините, но никои няма да ти направи звука. Влез в сайтовете на различните марки адаптери и погледни какви са им спецификацийте, прочети и малко ревюта на юзъри за съответния адаптер, който мислиш, че би ти харесал. Най - добре е да послушаш и малко семпли на адаптери. Аз примерни на едната си летва ползвам адаптери IBZ AH2, a другия не го знам какъв е, върви си с китарата. Tози от айбанеца има слаб аупут, а другия има силен и комбинацията между 2-та на мен ми харесва , но на теб едва ли би ти харесала Става въпрос за метъл , не целя специфично звучене, просто искам да разбера кой с каква комбинация адаптери е бил най-доволен... нещо от рода на "кой ти е любимият китарист", но поне целя насока. Не става въпрос за сетове от производител - достатъчно са си скъпички и нямам намерения да подръжавам на някой. Вече пробвах със аутпут на макс и звука да е жесток кривоч, но вече взе да ми писва... до такава степен на усилване на сигнала съм стигал, че сигурно мога да си премеря пулса с китарата. Цитирай
9teen8t9 Отговорено Април 1, 2008 Отговорено Април 1, 2008 Zak Wylde Set EMG EMG 81 (bridge) +EMG 85 (neck) е това е Цитирай
3DL Отговорено Април 1, 2008 Отговорено Април 1, 2008 Аз си сложих на Jackson-a Seymour Duncan Dave Mustaine Live Wires. Активна версия на JB и Jazz. Скромно бих казал, че са супер ! Цитирай
7thString Отговорено Април 1, 2008 Отговорено Април 1, 2008 Не става точно тей- двойки адаптери се държат коренно различно в зависимост от китарата, на която са сложени. Доколкото знам, при активните адаптери самата китара не е от такова значение. Цитирай
Am-I-Evil Отговорено Април 2, 2008 Автор Отговорено Април 2, 2008 Аз си сложих на Jackson-a Seymour Duncan Dave Mustaine Live Wires. Активна версия на JB и Jazz.Скромно бих казал, че са супер ! И аз така мисля - лятото като бачкам да заделя едни 350 лева за Мъстейновите адаптери ^^ Можеш ли да качиш някакъв як семпъл? П.П.: Предполагам си с King V/RR модел? Цитирай
Recommended Posts