Jump to content
Българският форум за музиканти

Хилоу на всички : )


Recommended Posts

Am-I-Evil, ако това с офтопика се касае за мен, просто искам да ти кажа едно. Имам право да трия теми при слагане в неправилен раздел. Преместих я в правилния, защото хлапенце ми стана симпатично с неговия ентусиазъм, а и наистина форумът има раздели и сте длъжни да ги зпазвате, а ние модераторите да следим това от наша страна и да отбелязваме с коментари когато това не се случва.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

другарю слайд, много грешиш :yes:

 

Никой не говори за реализацията на човек по какъвто и да е начин, и в която и да е сфера. Нито пък това дали може да иде от село да учи в големи град, дали ще постигне лични успехи и тн.

 

Няма значение какво исках да кажа, айде, здраве да е. :hysterical: и "роцк" он. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Йоана, не се отчайвай!!!!!!!!Аз също съм на 12 години и слушам РОК и МЕТЪЛ като теб! Най после да разбера че на този свят има хора като мен! какво щастие! Аз също свиря на китара и мога да кажа че имам добър напредък и то благодарение на баща ми така че искаш помощ от брат си най добре. И Успех от мен! :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Викам тея ми изтриха темата. Не бях влиазла отдавна, ама се сетих.. IgniteAll аз съм си хамава по рождение, не знам опитвала съм да го променя, но безрезултатно =) Таа, извинявам се ако съм объркала раздела или съм нарушила правилата..

Благодаря Ви на всички, наистина много се зарадвах, че сте ми писали в темата и сте ми дали такива готини съвети. Научих се да свиря Nothing else matters, подобаващо добре. Не бях спала няколко дни, понеже толкова се заплеснах да свиря, че нямах нужда да правя нищо друго. Правех много упражнения и понеже я обожавам тая песен на Металика, пък брат ми я свири страхотно и го накарах да ме научи, смисъл изобщо не зацепвам тея ноти, ама го научих на изуст за 2 седмици. Упражнения му е майката, просто се влюбих в тая китара и не спирам да свиря.

На скоро и аз се зарибих много по Black Sabath. До сега не ми бяха правили такова впечатление, но оня ден като ходих в най-добрия ми приятел, понеже и той свири на китара, ме попита дали ми харесват ии много им се изкефих.. Ама Цепелин над всичко : )

Glory rock на този свят има много като теб и мен, просто не си търсил, запознах се с няколко човека горе-долу на мойта възраст, които слушат такава музика като мен и съм мноого радостна!

За сега това, още веднъж ви благодаря на всички и няма да спирам да се упражнявам.. Пак ше ви се фукам като науча нещо ново! =)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 months later...
Отговорено (Редактирано)

;-)) като понаучих едно време интрото на Stairway to Heaven го свирех по цял ден! Щом вече харесваш Цепелините, които са от най-великите сред много великите - всичко е наред!!! Само свири.

Специално за модератора: пише се "уцелиш".

Редактирано от yotzzo
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

израдвах се как има такива хора и не се сдържам , да напиша и аз нещо:

Zeppelin са нумеро уно-заспивал съм безброй пъти с касетофона до възглавницата на 2-ия албум.

Хич да не ти пука - к'ви години гледаш изобщо!!

Аз едва на 7 подкарах китарата, дотогава го карах на други класики и наистина си мислех,че е "едва",но го пиша защото , ето в последно време съвсем не намирам как да посвиря и се занемарих тотално, та много важно кога съм почнал -важно е да си постоянен.

Дерзай-семейството помага много и е идеално,че си имаш тартор-аз на моите им се тросках :)

най-сърдечно -Успех и до скоро!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

на уроци не е задължително да ходиш,но е добре от теоритична гледна точка(не бързай).Поздравления за възрастта и упоритостта.Да знаеш продължавай без спиране,постоянството ще те направи музикант.

Това е новото поколение и се радвам за него,аз съм почнал на 8-9 но това е друга тема.

Дано и на брат ти да му се занимава с теб,за да напреднеш бързо.

Успехи малката!!!

Редактирано от Necrophagist
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.