satanas Отговорено Април 27, 2008 Автор Отговорено Април 27, 2008 Още малко speed/thrash Pain of the Deadman Цитирай
edgecrusher Отговорено Април 27, 2008 Отговорено Април 27, 2008 Траша е в ренесанс! Аз готвя едни траш/дет хави от години насам и все повече усещам как точно сега е времето на тази музика да удари здраво по масата. Евала, това последното парче наистина ме заинтригува като композиция,изпълнение и звук! Цитирай
satanas Отговорено Юни 25, 2008 Автор Отговорено Юни 25, 2008 Ха и аз да се набутам при дъртите метъли Яки са и двете неща, само тоя дилей на Кратера щеше да ме побърка Иначе pedal to the metal Оправил съм вокалите Цитирай
satanas Отговорено Юли 9, 2008 Автор Отговорено Юли 9, 2008 (Редактирано) А къде беше в началото на 90-те. Да ни радваш с концерти по читалищата? Ами бях сравнително малък тогава ('75-ти набор съм) макар че правихме безброй групи и така и си останах с един концерт само ... а сега май вече одъртяхме Редактирано Юли 9, 2008 от satanas Цитирай
zwero Отговорено Август 22, 2008 Отговорено Август 22, 2008 Наборе,много стегнато звучене.С какво записваш?Относно парчетата,не са много в мой стил(най-тежката група кято слушам са Аnnihilator) ...добри сола... Цитирай
satanas Отговорено Август 22, 2008 Автор Отговорено Август 22, 2008 Наборе,много стегнато звучене.С какво записваш?Относно парчетата,не са много в мой стил(най-тежката група кято слушам са Аnnihilator) ...добри сола... Китари - lead star, jackson Ефект - v-amp2 Софтуер - sonar 7, vst battery с drum kit, който аз съм си правил. Тук е момента да изкажа благодарности на Митака (blackbird), който навремето ме хелпна за правенето на drum kits. Това е в общи линии. Цитирай
Cutthroat Отговорено Август 22, 2008 Отговорено Август 22, 2008 Много ме зарадваха тези песни. Цитирай
Recommended Posts