Илиянчо Отговорено Декември 19, 2011 Отговорено Декември 19, 2011 Здравейте Търся ноти за духов оркестър на известни парчета. Няма значение какъв стил . Ако на някой му се занимава с мене , и иска да помогне да пише на лично.Аз също имам ноти , които да покажа. Цитирай
ivan1980 Отговорено Юни 5, 2012 Отговорено Юни 5, 2012 Ася, мила прати ако можеш 20-на по-яки парчета моля на la_mag@abv.bg. :godbless: Моля тееее :godbless: !!! Цитирай
emilganev Отговорено Януари 16, 2013 Отговорено Януари 16, 2013 Здравейте на всички.Аз също бих желал да имам тази колекция.Гледам,че главната виновничка за тази тема не била активна от доста време.Нека който ги е получил да ги сподели на supita@abv.bg или пък да използва някой от сайтовете за прикрепяне на файлове и да постне линк.Благодаря Ви много Цитирай
Fats Отговорено Януари 17, 2013 Отговорено Януари 17, 2013 Намират ми се някакви партитури за диксиленд, ако някой прояви интерес да ме намери на скайп arblead /зеленото не е активно, невидим съм/. Бих ви подхвърлил и една лесна за осъществяване идея, ползвам я при случай. Нотописната програма Sibelius успешно конвертира midi файлове в прилични парртитури, стига да са изсвирени коректно различните инструменти. Цитирай
Stefan Kontchev Отговорено Ноември 26, 2017 Отговорено Ноември 26, 2017 Здравейте търся български хора за тромпет ако някой има партитуди много ще съм благодарен. Благодаря Предварително! емайла ми е: kontchev@gmail.com Цитирай
TrumpetNick Отговорено Юни 27, 2018 Отговорено Юни 27, 2018 това само партитури ли са, или има и щимове? Цитирай
Recommended Posts