muzikanta_mari Отговорено Май 15, 2010 Отговорено Май 15, 2010 Здравей assia ... ще съм много благодарен ако ми изпратиш всичката информация по скайп muzikanta_mari. Може да я качиш и на DOX.BG за да е достъпна и за останалите. Благодаря предварително Цитирай
jordanil Отговорено Юни 20, 2010 Отговорено Юни 20, 2010 КОлеги.Аз писах на Ася с желание да ми ги изпрати всичките.Ако тя направи това ,обещавам да ги кача някъде и така да могат да теглят всичките кой каквото му трябва.ПОздрави! Цитирай
ivan minkov Отговорено Юли 30, 2010 Отговорено Юли 30, 2010 Ася ако можеш да ми изпратиш всички партитури ще ти бъда много благодарен.Ще ти намеря Дунавското,но кажи как да ти го изпратя.e-mail mimok_1992@abv.bg Цитирай
Тромпет-2-ри Отговорено Септември 3, 2010 Отговорено Септември 3, 2010 Здравейте всички!Попаднаха ми малко партитури на известни биг бенд-инструментали, и нали съм добра душа - мисля да ги споделя с вас. Тъй като обаче са наистина много, а и като обем са много (2-3 GB), не ми се прави списък с парчетата. Ако обаче някой има интерес към някое парче ще проверя дали го имам и ще му го изпратя! поздрав! Ami trqbva mi nqkodrug shtim za trompet imash li proshtavane na slavqnkata za 2 fligorna mersi predvaritelno Цитирай
Тромпет-2-ри Отговорено Септември 3, 2010 Отговорено Септември 3, 2010 Здравейте всички!Попаднаха ми малко партитури на известни биг бенд-инструментали, и нали съм добра душа - мисля да ги споделя с вас. Тъй като обаче са наистина много, а и като обем са много (2-3 GB), не ми се прави списък с парчетата. Ако обаче някой има интерес към някое парче ще проверя дали го имам и ще му го изпратя! поздрав! Ami trqbva mi nqkodrug shtim za trompet imash li proshtavane na slavqnkata za 2 fligorna mersi predvaritelno izprati i na men vsi4kite pls kaji kakvo iskash e-mail:volvof16@abv.bg az svirq v orkestura v Духов Оркестър "Стефан Стефанов" Гара Елин Пелин Ние тук имаме какво ли не такаче няма проблем Цитирай
Тромпет-2-ри Отговорено Септември 3, 2010 Отговорено Септември 3, 2010 Здравейте всички!Попаднаха ми малко партитури на известни биг бенд-инструментали, и нали съм добра душа - мисля да ги споделя с вас. Тъй като обаче са наистина много, а и като обем са много (2-3 GB), не ми се прави списък с парчетата. Ако обаче някой има интерес към някое парче ще проверя дали го имам и ще му го изпратя! поздрав! Ami trqbva mi nqkodrug shtim za trompet imash li proshtavane na slavqnkata za 2 fligorna mersi predvaritelno izprati i na men vsi4kite pls kaji kakvo iskash e-mail:volvof16@abv.bg az svirq v orkestura v Духов Оркестър "Стефан Стефанов" Гара Елин Пелин Ние тук имаме какво ли не такаче няма проблем за малко да забравя Скаип:tedikobrata Цитирай
Es KarNET Отговорено Септември 5, 2010 Отговорено Септември 5, 2010 Ася,Ти пусна бомбата и се покри.Партитурите представляват интерес за мен с чисто учебна цел.Ако имаш някакви изисквания-пиши.Дано отговоря на критериите. Цитирай
Es KarNET Отговорено Септември 5, 2010 Отговорено Септември 5, 2010 Или нещо на Artie Shaw. Вече наистина за кларинет Един пич обеща да прати концерта,ама дали ще стане? Цитирай
diduli Отговорено Ноември 10, 2010 Отговорено Ноември 10, 2010 Абе на някой нещо прати ли тази Ася или .......Партенка ! Май е объркало форума това момиче.Да не си търси приятел ? !!! Цитирай
XAS Отговорено Ноември 10, 2010 Отговорено Ноември 10, 2010 Абе на някой нещо прати ли тази Ася или .......Партенка ! Май е объркало форума това момиче.Да не си търси приятел ? !!! Ася е точен човек. Имаше някои щастливци! В момента си има свои проблеми, а и не е тук. Цитирай
vale65 Отговорено Декември 1, 2010 Отговорено Декември 1, 2010 (Редактирано) Здравей Ася, трябва ми партитурата на Розовата пантера. Можеш ли да ми я пратиш по емайл? Поздрави Редактирано Декември 1, 2010 от vale65 Цитирай
Tolko Отговорено Декември 17, 2010 Отговорено Декември 17, 2010 Goran Bregovich - underground партитура, дали на някой му се намира, линкът от 3-та страница не работи. Това ми е имейлът renegade_1@abe.bg, много ще съм благодарен ако някой ми изпрати партитурата, а и ако Ви се намират още партитури на Bregovich ще е супер. Благодаря Цитирай
Victor94 Отговорено Юни 5, 2011 Отговорено Юни 5, 2011 (Редактирано) Бих бил много благодарен ако ми изпратиш Lily was here и дунавското хоро, което се спомена по-горе. Много търсих, и единственото, което намерих са midi файлове, при които нотите са дадени много объркано, пък и на мен ми трябва партитура за цял оркестър. Благодаря предварително E-mail: viki941029@abv.bg Редактирано Юни 5, 2011 от Victor94 Цитирай
romrome Отговорено Юли 9, 2011 Отговорено Юли 9, 2011 Здравейте всички! Попаднаха ми малко партитури на известни биг бенд-инструментали, и нали съм добра душа - мисля да ги споделя с вас. Тъй като обаче са наистина много, а и като обем са много (2-3 GB), не ми се прави списък с парчетата. Ако обаче някой има интерес към някое парче ще проверя дали го имам и ще му го изпратя! поздрав! ако предлага6 още партитурите ,все 6те се намерят 2-3gb празно място.интересуват ме... Цитирай
Recommended Posts